Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία σήμερα 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 17/5: Οι δύο νέες ομάδες του Survivor, όπως διαμορφώθηκαν από τη μίξη που έγινε, είναι έτοιμες να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία.

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor, όπως διαμορφώθηκαν από τη μίξη που έγινε, είναι έτοιμες να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία και να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού. Με τη νέα σύσταση των ομάδων, η δυναμική των «Μπλε» και των «Κόκκινων» δεν απέχει πολύ, αφού και οι δύο πλευρές έχουν το ίδιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες. Ήδη από το πρώτο αγώνισμα επάθλου, των νέων ομάδων, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στον πόντο.

Στο αποψινό επεισόδιο, κόκκινη και μπλε ομάδα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την ασυλία. Ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να αποφύγει τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου παίκτη προς αποχώρηση; Σύμφωνα με πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα, είναι η μπλε.

Ποιος πάει στον τάκο;

Αν ισχύει αυτό, οι «Κόκκινοι» αναγκάζονται να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, κάτι που ίσως να μην τους δυσκολέψει και πολύ εν τέλει. Μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να διώξουν τον «αποδιοπομπαίο τράγο» ολόκληρου του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια, τον παίκτη που φαίνεται να έχει ανοίξει τα περισσότερα «μέτωπα», για φέτος.

Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη φορά δεν ψηφίστηκε, αφού είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, αλλά οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν τον παίκτη να μην τα καταφέρνει με αποτέλεσμα να βρεθεί κατευθείαν στον τάκο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις