Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άμπερ Χερντ αποζημίωση: Αποκαλύφθηκε το τεράστιο ψέμα της ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άμπερ Χερντ αποζημίωση: Αποκαλύφθηκε το τεράστιο ψέμα της ηθοποιού

Άμπερ Χερντ αποζημίωση: Το "σφυροκόπημα" της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται από το νομικό τημ του Τζόνι Ντεπ.

Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Έτσι κινούνται τα στρατόπεδα των δικηγόρων στην αντιδικία Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ, όπου η Τεξανή ηθοποιός τα δίνει όλα για να πείσει ότι ήταν εξαρχής το απόλυτο θύμα, ενώ η πλευρά του Ντέπ την χτυπά εκεί που πονάει, αποκαλύπτοντας το ένα μετά το άλλο τα ψέματα που έχει ισχυριστεί. Η Άμπερ Χερντ αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή της να δωρίσει την χρυσή αποζημίωση που έλαβε όταν βγήκε το διαζύγιο με τον Ντεπ έπειτα από εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ των δύο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι θα έδινε 3,5 εκατ. δολάρια σε αμερικανική οργάνωση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και 3,5 εκατ. δολάρια σε παιδιατρικό νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, από τα συνολικά 7 εκατ. που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει.

Αποκαλύφθηκε το ψέμα και τώρα είναι έξαλλη

Πλέον, σε έξαλλη κατάσταση κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι είναι ο υπαίτιος της οικονομικής της καταστροφής επειδή την έχει μηνύσει. Αν και αρχικά είχε υποστηρίξει ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου το 2020 ότι είχε δωρίσει τα χρήματα, αναγκάστηκε να παραδεχθεί το ψέμα της και υποστήριξε πως ο λόγος που δεν έκανε τη δωρεά είναι η εξοντωτική αγωγή για 50 εκατ. δολάρια που έχει καταθέσει εναντίον της ο Ντεπ τον Μάρτιο του 2019. Το ίδιο ψέμα είχε πει και το 2018 σε συνέντευξη στην ολλανδική τηλεόραση: “7 εκατ. δολάρια δωρήθηκαν, έδωσα τα μισά στην ΜΚΟ ACLU (Αμερικανική Ένωση για τα Πολιτικά Δικαιώματα) και τα υπόλοιπα στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα”. Τότε, η Χερντ έλεγε “τα έδωσα γιατί δεν ήθελα να έχω τίποτα που να ανήκει στον Τζόνι”.

https://twitter.com/TheEmilyDBaker/status/1526361137171902466

Σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις ότι είπε ψέματα, λέει στο δικαστήριο πως σκοπεύει “να τηρήσει στο έπακρο τις υποσχέσεις της. Θα ήθελα αποσύρει τη μήνυση ώστε να μπορέσω να το κάνω”. Ο Τέρενς Ντόχερτι, επικεφαλής της ΜΚΟ ACLU την διέψευσε καταθέτοντας στο δικαστήριο ότι τους έχει κάνει δωρεά ύψους 350.000 δολαρίων ενώ ο Ντεπ επίσης είχε κάνει μικρότερη ύψους 100.000 δολαρίων και πως άλλο μισό εκατομμύριο δολάρια είχε φτάσει στα ταμεία τους μέσω ενός fund που πιστεύεται ότι ανήκει στον Ίλον Μασκ, με τον οποίο η Χερντ έβγαινε το 2016, την εποχή του χωρισμού της από τον Ντεπ.

Η κρίσιμη ερώτηση της δικηγόρου

Η κρίσιμη ερώτηση ωστόσο έγινε από την Ιλέιν Μπρέντχοφτ, δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ: “Αφού δεν θέλατε τίποτα από τον πρώην σύζυγό σας, γιατί δεχθήκατε εξωδικαστική αποζημίωση ύψους 7 εκατ. δολαρίων από τον Τζόνι Ντεπ;”

Στριμωγμένη η Χερντ, απάντησε: “Δεν με ένοιαζαν τα λεφτά. Μου είχαν πει ότι αν δεν συμφωνούσα με ένα ποσό θα γύριζε εναντίον μου. Πήρα πολύ λιγότερα από αυτά που μου προσέφεραν αρχικά και που δικαιούμουν. Ήταν για την ασφάλειά μου, για το μέλλον μου κι έτσι συμβιβάστηκα. Ήθελα να με αφήσει ήσυχη. Το λέω από το 2016”. Ο Έντουαρντ Γουάιτ, λογιστής και υπεύθυνος για τις οικονομικές υποθέσεις του Ντεπ ωστόσο, είπε στην δική του μαρτυρική κατάθεση, ότι η Χερντ στην αρχή της διαπραγμάτευσης είχε διεκδικήσει 4 εκατ. δολάρια αμέσως μετά το διαζύγιο τον Μάιο του 2016.

Ο ξυλοδαρμός, η εμφάνιση στην εκπομπή του Κόρντεν και η αποκάλυψη του ψέματος

Ένα άλλο επόμενο ψέμα της Χερντ που αποκάλυψαν οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ έχει να κάνει με τα όσα ισχυρίζεται για έναν άγριο ξυλοδαρμό που είχε σαν αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη όταν της πέταξε, όπως λέει, ένα κινητό. Όμως, μία μέρα μετά την ημερομηνία του ξυλοδαρμού για τον οποίο μιλά εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν με αψεγάδιαστη μύτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις