Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παλλήνη λεωφορείο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κατάστημα
ΕΛΛΑΔΑ

Παλλήνη λεωφορείο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κατάστημα

Παλλήνη λεωφορείο: Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Παλλήνη όταν οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, ξέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» σε κατάστημα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το αστικό λεωφορείο για άγνωστο λόγο έφυγε από τον δρόμο, πέρασε τη νησίδα ασφαλείας, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε σταθμευμένα ΙΧ. Η τρελή του πορεία τελείωσε όταν ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα μαγαζί. Σημειώνεται ότι την ώρα του απίστευτου περιστατικού μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν επιβάτες, από τους οποίους κανείς δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφ. Μαραθώνος, στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός. Άμεσα στο σημείο επικράτησε πανικός και κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία και η Πυροσβεστική έσπευσαν από την πρώτη στιγμή.

Αυτό είναι το δεύτερο τροχαίο μέσα σε έναν μήνα με οδηγό λεωφορείο να χάνει τον έλεγχο. Υπενθυμίζεται ότι στις 6/5 οδηγός λεωφορείου στην παραλιακή έχασε τον έλεγχο, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα του τραμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις