Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πελεκάνος Μύκονος – τουρίστρια: Απίθανο σκηνικό, πήγε να τη… φάει
ΕΛΛΑΔΑ

Πελεκάνος Μύκονος – τουρίστρια: Απίθανο σκηνικό, πήγε να τη… φάει

Θέλησε να ποζάρει με τον πελεκάνο και βρέθηκε με το πρόσωπό της μέσα στο ράμφος του.

Μια όμορφη κοπέλα στη Μύκονο θέλησε να βγάλει μια σέλφι φωτογραφία παρέα με μια φίλη της και έναν πελεκάνο, αλλά η ατραξιόν του κοσμοπολίτικου νησιού φαίνεται πως είχε άλλες ορέξεις. Αντί για φιλάκι στην όμορφη τουρίστρια, ο πελεκάνος άνοιξε το τεράστιο στόμα του και προσπάθησε να “καταπιεί” το κορίτσι.

Οι δυο νεαρές κοπέλες δεν έδειξαν να πτοούνται από τις αταξίες του πελεκάνου κι άρχισαν να γελούν, όπως και ο άντρας που τραβούσε σε βίντεο το αστείο περιστατικό.

“Δώσε φιλάκι, δώσ’ της φιλάκι!” άρχισε να φωνάζει ο άντρας γελώντας, με τα κορίτσια να ξεπερνούν την αρχική αμηχανίααπό την επίθεση αγάπης του άτακτου πελεκάνου και να διασκεδάζουν με το πουλί που… δαγκώνει!

Το βίντεο ανέβηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok κι αμέσως έγινε viral, με πολλούς χρήστες να μοιράζονται τις δικές τους αστείες εμπειρίες με τους πελεκάνους στη Μύκονο.

“Nα σε μυρίσει θέλει!” έγραψε κάποιος χρήστης στο TikTok. “Θα με ειχε ακουσει ολη η Mυκονος!” σχολίασε κάποια άλλη σχολιάστρια.

“Θα είχα πεθάνει!” παραδέχτηκε μια άλλη κοπέλα. Με την τουρίστρια που ανέβασε το βίντεο να εξομολογείται ότι: “δεν πόναγε καθόλου” και πως “ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής” της.

Δείτε το βίντεο:
@jarilouu highlight of our trip in #mykonos #mpesfypgamw #skiliii #fypシ ♬ original sound – Marilou

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις