Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γυναίκα με δύο κόλπους: «Κάνω όσα κάθε γυναίκα, απλώς διπλά»
ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα με δύο κόλπους: «Κάνω όσα κάθε γυναίκα, απλώς διπλά»

Η Leanne, που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, εξηγεί πώς είναι να ζεις με «uterus didelphys»

Μια γυναίκα, που γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, αποκάλυψε πώς είναι να ζεις με δύο κόλπους. Η περίπτωση της Leanne από την Αριζόνα είναι γνωστή ως «uterus didelphys», κατά την οποία αναπτύσσονται επίσης δυο μήτρες και δυο τράχηλοι. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και μετρά πάνω από 300.000 views, η The Lady Leanne – όπως ονομάζεται- αποκάλυψε πώς είναι να ζεις έχοντας τα πάντα διπλά. «Το σώμα μου θα σας τρελάνει, με περίεργο τρόπο. Βασικά, γεννήθηκα με έξτρα μέλη, γεννήθηκα με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους», ξεκινά το βίντεο. Στη συνέχεια απαντά σε μερικές πολύ συχνές ερωτήσεις που δέχεται, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως τα δυο ζεύγη αναπαραγωγικών οργάνων σημαίνουν επίσης πως έχει δυο φορές περίοδο, αλλά «ευτυχώς έρχονται συνήθως ταυτόχρονα», λέει χαρακτηριστικά.

Διπλή περίοδο!

«Αναγκαστικά έχω διπλή περίοδο, που είναι χάλια, συνήθως έρχονται μαζί αλλά μερικές φορές όχι. Επίσης πρέπει να κάνω δυο τεστ ΠΑΠ, εξίσου χάλια συναίσθημα, δεν νιώθω καθόλου άνετα. Φοράω δυο ταμπόν, και όπως είπα, γενικά κάνω όσα κάθε γυναίκα- απλώς τα κάνω διπλά», εξηγεί. Η Leanne μίλησε επίσης ανοιχτά για τις δυσκολίες να μείνει έγκυος στην κατάστασή της, λέγοντας πως διατρέχει υψηλό κίνδυνο, σημειώνοντας πως αν συμβεί ποτέ, θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική. Επιπλέον ανέφερε πως πρακτικά θα μπορούσε να μείνει έγκυος από δυο διαφορετικούς άντρες ταυτόχρονα, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Πολλοί, ωστόσο, ήταν εκείνοι που ρωτούσαν επίμονα πώς μοιάζουν ακριβώς οι δυο κόλποι της με την Leanne να εξηγεί σε επόμενο βίντεο μέσα από ένα σχετικό διάγραμμα, σημειώνοντας πως εξωτερικά δεν έχουν κάποια διαφορά από των υπολοίπων γυναικών- εσωτερικά διαχωρίζονται. Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την περίπτωσή της ήταν επειδή θέλει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την συγκεκριμένη πάθηση, οπότε κοινοποιεί συχνά διάφορα βίντεο, όπου εξηγεί λεπτομερώς τι είναι η «uterus didelphys».

@theladyleanne Just the facts. Don’t mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow – Coldplay

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις