Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Survivor: Πάρτι για την επιστροφή της
LIFESTYLE

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Survivor: Πάρτι για την επιστροφή της

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Survivor: Η πρώην παίκτρια επέστρεψε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.

Στην Ελλάδα επέστρεψε, πριν από μερικές ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το έντερό της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η καλή της φίλης, Μαρία Καλάβρια: «Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της “ξύπνησε” το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δεν μπορούσαν να την κάνουν».

Η έκπληξη από τον σύντροφο και τους φίλους της

Δήλωσε επίσης, πως όλη η παρέα της, μαζί με τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη της έχουν ετοιμάσει μία έκπληξη, κατά την επιστροφή της. Γυρνώντας λοιπόν, στο σπίτι της, βρήκε εκεί τον αγαπημένο της, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα την περίμενε και την στήριζε έστω και από απόσταση, στέλνοντάς της ενθαρρυντικά μηνύματα σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας.

Το ζευγάρι πέρασε πέντε μήνες χωριστά, οπότε η πρώτη συνάντησή τους ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Σε βίντεο που ανάρτησε φιλικό πρόσωπο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Instagram, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης «χύνεται» στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις