Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και σεξ: Ποιοι προτιμούν το “κρεβάτι” από τη σχέση
PLUS

Ζώδια και σεξ: Ποιοι προτιμούν το “κρεβάτι” από τη σχέση

Τα ζώδια που προτιμούν τo σεξ από τη σχέση

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν πέντε ζώδια που προτιμούν το σεξ από μια σχέση. Οι περισσότερες γυναίκες, όταν θα βγουν ραντεβού με έναν άνδρα που δεν γνωρίζουν τόσο καλά, θα ρωτήσουν κάποια στιγμή τι ζώδιο είναι ή με πιο κομψό τρόπο ποιο μήνα έχει γεννηθεί. Άλλωστε οι αστρολόγοι έχουν εντοπίσει τους ιδανικούς ζωδιακούς συνδυασμούς στο σεξ, αλλά και τους χειρότερους που οδηγούν σε μια μεγάλη απογοήτευση. Και δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά και η χημεία μεταξύ των ζωδίων και η συμβατότητά τους.

Ποιοι προτιμούν το σεξ από την σχέση; Είναι αυτοί που δεν φοβούνται την μοναξιά και θέλουν να έχουν περισσότερο προσωπικό χρόνο. Δεν τους αρέσουν οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις και εξιτάρονται με την αίσθηση του κυνηγιού.

Υδροχόος

Του αρέσει το φλερτ, το χιούμορ, το λεκτικό πινγκ πονγκ, το παιχνίδι. Τον ελκύουν αυτοί που κάνουν αστεία, είναι ευφυείς ή αυθεντικοί. Είναι έντονα φιλικός αλλά όχι συναισθηματικός. Δεν είναι στα χαρακτηριστικά του η τρυφερότητα και η θερμότητα. Για τον Υδροχόο δεν χρειάζεται να είναι ερωτευμένος για να ευχαριστηθεί το σεξ. Καμιά φορά το προτιμά από το να κάνει μια μακροχρόνια σχέση.

Κριός

Ο Κριός φοβάται την δέσμευση και για αυτό προτιμάει το σεξ. Του αρέσει να είναι αυτάρκης και να είναι ανεξάρτητος τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα ενός Κριού είναι η ανεξαρτησία. Του αρέσει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του γιατί ξέρει πώς να περνάει καλά μόνος. Διαθέτει έντονη σεξουαλικότητα και αναλαμβάνει την πρωτοβουλία στο σεξ. Εύκολα ενθουσιάζεται, δύσκολα δεσμεύεται.

Λέων

Το σεξ είναι πάντα πάνω απ΄ όλα για ένα λιοντάρι. Θέλει να περνάει καλά και δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτευμένος για να κάνει σεξ. Ο Λέων είναι παθιασμένος και λατρεύει το σεξ και δεν είναι απαραίτητο να το βρει μέσα από μια σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το αληθινό ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου. Καθοδηγείται από την επιθυμία για νέες εμπειρίες, οπότε είναι αναμενόμενο να προτιμάει το σεξ από την ρουτίνα μιας σχέσης. Η δέσμευση για έναν Τοξότη είναι δύσκολο πράγμα καθώς προτιμά να διατηρεί ανοιχτές τις επιλογές του.

Σκορπιός

Σκορπιός και σεξ πάνε μαζί. Αν είναι ερωτευμένος ακόμα καλύτερα, αλλά αν δεν είναι δεν υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα για εκείνον αρκεί να ικανοποιείται. Αυτό το ζώδιο διαθέτει έντονη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και οι σχέσεις είναι θέμα εμπιστοσύνης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις