Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζόνι Ντεπ δίκη: Γιατί αρνείται να κοιτάξει την Άμπερ Χερντ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ δίκη: Γιατί αρνείται να κοιτάξει την Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ δίκη: Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό

Καθώς το «πανηγύρι» με τη δίκη Ντεπ – Χερντ συνεχίζεται, οι μάσκες πέφτουν σιγά σιγά με τα στοιχεί που παρουσιάζονται στο δικαστήριο. Ένα από αυτά ήταν και το ηχητικό απόσπασμα που εμφάνισε η δικηγόρος του ηθοποιού στο δικαστήριο, ξεμπροστιάζοντας την Άμπερ Χερντ η οποία ισχυριζόταν ότι ο λόγος που δεν την έχει κοιτάξει καθόλου ο Τζόνι Ντεπ καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης είναι επειδή ντρέπεται «για όσα της έκανε». Η δικηγόρος του Ντεπ Καμίλ Βασκέζ ρώτησε την Χερντ αν ξέρει το λόγο που ο Ντεπ δεν την έχει κοιτάξει καθόλου. «Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ την ηθοποιό, με εκείνη να απαντά: «Όχι, από όσο έχω προσέξει, δεν το έχει κάνει».

Η ίδια, από την άλλη, παραδέχτηκε ότι τον έχει κοιτάξει πολλές φορές. Κι ενώ όλοι θεωρούν ότι ο λόγος είναι απλώς η άρνηση του ηθοποιού να δεχτεί τις κατηγορίες που του αποδίδει η πρώην σύζυγός του, η δικηγόρος του αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία υπόσχεση που έχει δώσει ο Ντεπ εδώ και πολύ καιρό. «Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Ντεπ δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω». «Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;» είπε η δικηγόρος. Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Άμπερ Χερντ εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

https://twitter.com/exiled_Lover/status/1526772176858259456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1526772176858259456%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1244579%2Ftzoni-dep-i-thermi-agalia-tou-me-ti-dikigoro-tou-meta-to-sfurokopima-tis-aber-herd%2F

Το ηχητικό

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού. Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ. Ενώ η Άμπερ Χερντ του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για ‘σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για ‘σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά». Η ίδια βέβαια, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος.

Σε άλλη φάση της δίκης η δικηγόρος αποκάλυψε στο δικαστήριο πως η Χερντ όχι μόνο δεν ήταν το θύμα στην ταραχώδη σχέση της με τον Ντεπ, αλλά ότι και στο παρελθόν εκείνη έχει κακοποιήσει σύντροφό της. «Ο Τζόνι Ντεπ δεν είναι ο μόνος σύντροφος που έχετε κακοποιήσει», της είπε η Βασκέζ με εκείνη να απαντά: «Ποτέ δεν έχω κακοποιήσει τον κ. Ντεπ ή κάποιο άλλο άτομο με το οποίο είχα σχέση, ποτέ.»

https://twitter.com/realXanderXjork/status/1522311374432579584

Αποθέωση

«Δεν έχω άλλες ερωτήσεις», είπε με νόημα η Βάσκεζ, με την κατάθεση της Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο να ολοκληρώνεται αμέσως μετά. Μετά το πέρας της διαδικασίας, η Βάσκεζ, χαμογελαστή και κεφάτη, αγκάλιασε τον επικεφαλής δικηγόρο της νομικής ομάδας του Ντεπ, και στη συνέχεια (δύο φορές) τον ίδιο τον σταρ που της έσφιξε το χέρι, εκφράζοντας πιθανώς την ευγνωμοσύνη του. Τα δύο τελευταία 24ωρα, ο τρόπος με τον οποίο η Καμίλ Βάσκεζ αντιμετώπισε την Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο προκάλεσε «παροξυσμό» στο Twitter. Η μελαχροινή δικηγόρος αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του Ντεπ, που παρακολουθούν φανατικά τη δίκη από το ξεκίνημά της, και όχι μόνο… Πολλοί την αποκαλούν πλέον «Βασίλισσα Καμίλ», τη χαρακτηρίζουν πανέξυπνη, χαρισματική και προτείνουν να… αντικαταστήσει την Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2!

«Σε έναν κόσμο γεμάτο με Άμπερ Χερντ, γίνε Καμίλ Βασκέζ» είναι ένα χαρακτηριστικό tweet που αντανακλά τα συναισθήματα των υποστηρικτών του Τζόνι Ντεπ, που θεωρούν ότι η Χερντ τον κατέστρεψε λέγοντας ψέματα για εκείνον.

https://twitter.com/NavalBisht95/status/1526820793509785601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1526820793509785601%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1244579%2Ftzoni-dep-i-thermi-agalia-tou-me-ti-dikigoro-tou-meta-to-sfurokopima-tis-aber-herd%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις