Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 19/5: Ομαδική δοκιμασία χωρίς… ρεύμα
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 19/5: Ομαδική δοκιμασία χωρίς… ρεύμα

MasterChef 6 trailer 19/5: Απαιτητικό το δεύτερο μέρος της ομαδικής δοκιμασίας με εκνευρισμούς και κλάματα.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη 18 Μαΐου οι έξι παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μαγείρεψαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου στην πρώτη φάση της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του διαγωνισμού.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου οι παίκτες και οι παίκτριες των δύο ομάδων θα διαγωνιστούν στη δεύτερη δοκιμασία της τελευταίας ομαδικής. Η δεύτερη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί χωρίς ηλεκτρισμό, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά τους επίδοξους και τις επίδοξες MasterChef.

 

Μαγειρική με φόντο τη Λίμνη Νευρόπολη

Παράλληλα, οι δύο ομάδες θα μαγειρέψουν με φόντο τη Λίμνη Νευρόπολη με το άγχος και την ένταση να κορυφώνεται. Μάλιστα, στο trailer η Ελπίδα φαίνεται πως βάζει τα κλάματα, ενώ νωρίτερα ο Χριστόφορος φώναζε πως δεν βγαίνει πιάτο και ο Γιάννος, που βέβαια ανήκει στην αντίπαλη ομάδα, μιλούσε στην κάμερα εμφανώς εκνευρισμένος.

Παρ’ όλα αυτά το χιούμορ δεν θα λείψει ούτε σε αυτή τη δοκιμασία με τους κριτές να δοκιμάζουν κάποιες όχι και τόσο καλές προσπάθειες, αλλά και μερικές που τους εντυπωσιάζουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις