Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor απόψε για ακόμη μια φορά με το συμβούλιο της αποχώρησης να είναι προ των πυλών.

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor απόψε για ακόμη μια φορά με το συμβούλιο της αποχώρησης να είναι προ των πυλών. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (19/5) και ποιος παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor;

Πέμπτη σήμερα και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλάζει. Έτσι, από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής το Survivor θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Πέμπτη, με το Masked Singer να μετακομίζει το Σάββατο. Συνεπώς, σήμερα θα δούμε τον υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του. Οι κόκκινοι θα χάσουν έναν ακόμη παίκτη κι έτσι οι 12 συνολικά παίκτες θα παραμείνουν μόλις 11. Σπύρος, Τάκης ή Στάθης; Ένας από τους τρεις θα κουνήσει το μαντίλι. Πριν όμως όλα τελειώσουν για έναν παίκτη, οι Survivors θα αγωνιστούν για το πολυπόθητο αγώνα επικοινωνίας.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο και ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Spoiler, η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι οι κόκκινοι. Η ομάδα θα πάρει τα πάνω της και σιγά σιγά θα επανέλθει στις νίκες. Όλα αυτά λίγο πριν πάνε οι παίκτες στο συμβούλιο της αποχώρησης.

Ο Σπύρος και ο Τάκης έχουν ξαναβρεθεί σε αυτήν την θέση κι έχουν παραμείνει. Σε αντίθεση με τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται πρώτη φορά υποψήφιος. Μολονότι, λοιπόν, οι πιθανότητες δείχνουν να μην είναι με το μέρος του, τα πράγματα είναι πιο απλά. Εκτός από την ομάδα που κερδίζει, Spoiler καταφθάνουν και για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα (19/5) από το Survivor. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να έχει κουραστεί με τον μισθοφόρο με αποτέλεσμα να του “δείξει” την πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις