Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ Παρί: Αμύθητο ποσό στα πόδια του για να μην φύγει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμπαπέ Παρί: Αμύθητο ποσό στα πόδια του για να μην φύγει

Εμπαπέ Παρί: Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει στον σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, ένα αστρονομικό ποσό

Χρυσάφι στα πόδια του Κιλιάν Εμπαπέ στρώνει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο παριζιάνικος σύλλογος προσφέρει στον γάλλο σουπερστάρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το αστρονομικό ποσό των 300 εκατ. ευρώ ως μπόνους ανανέωσης του συμβολαίου του και επιπλεόν μισθό 100 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο. Το θρίλερ με τον Εμπαπέ πλησιάζει στο τέλος του καθώς μετά από μήνες αβεβαιότητας φέρεται να αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να ανανεώνει με την PSG, σύμφωνα με το Eurosport. Σύμφωνα με την “L’Equipe”, ο Εμπαπέ θα μπορούσε να επιβεβαιώσει το μέλλον του την Κυριακή σκορπιζοντας τα όνειρα των των Μαδριλένων καθώς από το αρχικό “ναι” του παίκτη φαίνεται να πηγαίνουν στο “όχι” την τελευταία στιγμή.

Το “Eurosport” αναφέρει ότι ο Εμπαπέ μένει στο Παρκ Ντε Πρενς και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες. Για να τον πείσουν, η PSG έχει υποσχεθεί 300 εκατομμύρια ως μπόνους ανανέωσης. Σε αυτό προστίθενται τα 100 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που θα παίρνει ανά σεζόν. Σημειώνεται πως πηγές κοντά στην PSG είναι αυτές που αποκάλυψαν το απίστευτο χρηματικό ποσό που προσφέρεται στον Εμπαπέ για ανανέωση. Από την πλέυρά της η Ρεαλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιστεύει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσει τον νεαρό γάλλο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει απογοήτευση γιατί προετοιμάζονταν για την υπογραφή του εδώ και μήνες. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τη “Eurosport”, ο σύλλογος αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στον τελικό του Champions League και αυτό δεν θα του αποσπάσει από την κύρια εστίασή του: την κατάκτηση του 14ου τροπαίου.

Γιατί η PSG τίναξε τη μπάνκα στον αέρα

Ο λόγος που η PSG προχώρησε σε αυτή την πρόταση φέρεται να είναι η υπογραφή του Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι Γάλλοι ζύγιζαν την επιλογή του Νορβηγού ως αντικαταστάτη του Εμπαπέ εάν ο τελευταίος μετακόμιζε στο Μπερναμπέου. Ωστόσο, καθώς ο Χάαλαντ υπέγραψε στη Σίτι, η PSG αποφάσισε να τινάξει τη μπάνκα στον άερα για να κρατήσει τον Εμπαπέ.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι όλοι λένε ότι ο Εμπαπέ είναι πιο κοντά στο να μείνει στην PSG παρά να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό που έδειξε το πολύμηνο θρίλερ είναι ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή και μόνο ο γάλλος σκόρερ μπορεί να δώσει τέλος στην αβεβαιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις