Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά: Γιατί είναι ακόμη στο μαιευτήριο τα δίδυμα;
LIFESTYLE

Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά: Γιατί είναι ακόμη στο μαιευτήριο τα δίδυμα;

Μιχάλης Ζαμπίδης παιδιά: Ο αθλητής και η σύντροφός του, Μαρία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για τα δίδυμα, ενώ ο ίδιος έδειχνε πιο λαμπερός και ευτυχισμένος από ποτέ! Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος και η σύντροφός του έγιναν για πρώτη φορά γονείς και νιώθουν ευλογημένοι για αυτό το δώρο, που τους έκανε η ζωή.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η επί τρία χρόνια σύντροφός του, Μαρία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους, τα οποία και ήταν “έρωτας με την πρώτη ματιά”. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και μίλησε αναλυτικά σχετικά με την υγεία των διδύμων, της συντρόφου του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τον λόγο που ακόμα δεν έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν οικογενειακά πλέον, στο σπίτι τους.

Ο λόγος που παραμένουν ακόμη στο μαιευτήριο

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ».

«Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταΐζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις