Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: «Οι πατερίτσες δεν γράφουν Ιστορία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: «Οι πατερίτσες δεν γράφουν Ιστορία”

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: «ΠΑΣΟΚ Ανέστη, συντρόφισσες και σύντροφοι»

Το ΠΑΣΟΚ «Ανέστη», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος στην ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματος. Με αιχμές για το προηγούμενο συνέδριο του κόμματος – το «διορισμένο», όπως είπε – υπενθύμισε πως τότε είχε προειδοποιήσει: «ό,τι θάψετε εδώ μέσα, θα αναστηθεί αύριο εκεί έξω». Ας μην ξεχνάμε ότι είχε έρθει σε ανοιχτή ρήξη το 2019 με την αείμνηστη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ζητώντας μάλιστα αλλαγή ηγεσίας. «ΠΑΣΟΚ Ανέστη, συντρόφισσες και σύντροφοι», δήλωσε εμφατικά ο Παύλος Γερουλάνος, που ήταν από τα πρώτα στελέχη τα οποία τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας στα ερωτήματα πολλών συνέδρων περί μετεκλογικών συνεργασιών του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι «οι πατερίτσες δεν γράφουν Ιστορία. Ιστορία γράφουν τα κόμματα που μένουν ενωμένα, προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου και διεκδικούν πραγματική εξουσία για να δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα του τόπου».

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Στην ελληνική κοινωνία, δεν υπάρχει μπλε ΠΑΣΟΚ και ροζ ΠΑΣΟΚ. Ένα είναι το ΠΑΣΟΚ. Ενιαίο, πράσινο, δυνατό». Ο Παύλος Γερουλάνος τάχθηκε στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για μια νέα γενιά πολιτικών – συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του – που θα φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στον τόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις