Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τον «πάτησε» με το αυτοκίνητο: Τι λέει η μητέρα του θύματος – Δε θα κάνει μήνυση στη σύντροφό του
ΕΛΛΑΔΑ

Τον «πάτησε» με το αυτοκίνητο: Τι λέει η μητέρα του θύματος – Δε θα κάνει μήνυση στη σύντροφό του

Ενα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Δήλεσι του νομού Βοιωτίας το βράδυ της Κυριακής.

Ένα απίστευτο περιστατικό στο Δήλεσι αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 μέσα από το ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη. Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου μια γυναίκα, καβγάδισε με τον σύντροφό της, το βράδυ της Κυριακής 22/5 και στην συνέχεια τον… «πάτησε» με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 44χρονος καβγάδισε έντονα με την 33χρονη σύντροφό του λόγω ζήλειας. Εκείνος της είπε ότι επειδή ήταν Κυριακή θα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του από το εξοχικό της, εκείνη αντέδρασε πολύ έντονα. Ο 44χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, η σύντροφός του έτρεξε για να «τρυπώσει» επίσης στο Ι.Χ. και κατά τη διάρκεια της διαδρομής τράβηξε το χειρόφρενο, την ώρα που το αυτοκίνητο κινούνταν με 80χλμ/ώρα.

Αμέσως, βγήκαν από το Ι.Χ., εκείνη προφασίστηκε ότι πήρε τα κλειδιά και τα πέταξε σε ένα οικόπεδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, η 33χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο, και όπως καταγγέλλει ο 44χρονος, που έτρεξε προς το αυτοκίνητό του, η σύντροφός του έβαλε μπροστά στη μηχανή και κινήθηκε προς τα πάνω του για να τον «πατήσει».

Ο άνδρας έχει σπάσει τρία πλευρά και η μητέρα του μίλησε στην κάμερα του T-live.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις