Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς 23/5: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς 23/5: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Η Γη της Ελιάς 23/5: Νέα εβδομάδα και νέες εξελίξεις για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του MEGA

Νέα εβδομάδα και νέες εξελίξεις για τους ήρωες της αγαπημένης σειράς του MEGA Η Γη της Ελιάς. Ο Αλέξης πάιρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας. Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη καθώς πιστεύει πως δεν καθήσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του.

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία. Αργότερα, όταν έρχονται ξανά κοντά, της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος. Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό.

Αισιοδοξία για το μωρό του Στέφανου και της Βασιλικής

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήστος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας.Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο. Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις