Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φανή Σπυριδάκη – Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η γοητευτική επιχειρηματίας, το βιογραφικό της
LIFESTYLE

Φανή Σπυριδάκη – Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η γοητευτική επιχειρηματίας, το βιογραφικό της

Φανή Σπυριδάκη - Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η δραστήρια επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη

Γοητευτική, επιτυχημένη επιχειρηματίας και με πολιτική δραστηριότητα και παρουσία είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ντέμη Νικολαΐδη. Το όνομά της Φανή Σπυριδάκη. Φανή Σπυριδάκη και Ντέμης Νικολαϊδης απαθανατίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί, σε έξοδο τους στο Πέραμα. Πρόκειται για το πρώτο κοινό εντασταντέ του ζευγαριού. Ηταν μάλιστα και ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Φανή Σπυριδάκη είναι μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, πετυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, το οποίο άνοιξε πριν μερικά χρόνια προσφέροντας πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό το οποίο εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής. Ο λόγος για το διάσημο και εξαιρετικά επιτυχημένο Nöel του οποίου είναι η μία εκ των συνιδιοκτητών.

Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του Blue Oÿster

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στο χώρο της εστίασης, είχαμε δει την Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στο MasterChef πριν λίγα χρόνια. Μαζί με πασίγνωστους σεφ είχε κρίνει τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες. Και φυσικά στο Noel είχαν βρεθεί τόσο οι κριτές του MasterChef όσο και οι παίκτες του δεύτερου κύκλου λίγο πριν τον τελικό: Ιδιαίτερα δραστήρια, πριν χρόνια η Φανή Σπυριδάκη είχε ανακατευτεί με τα κοινά καθώς ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Λόγω των σπουδών της (έχει σπουδάσει υποκριτική αλλά και επικοινωνία και ΜΜΕ στη Σορβόννη) έχει κάνει και ένα πέρασμα από την αγαπημένη σειρά του Mega, Singles όπου έπαιξε τον ρόλο της Λουίζας, της ιδιοκτήτριας ενός φροντιστηρίου και έρωτα του Αρθούρου.

Φανή Σπυριδάκη, η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαϊδη

Σύμφωνα με το Πρωινό ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Φανή Σπυριδάκη γνωρίστηκαν στο μαγαζί της επιχειρηματία όπου μέρα παρά μέρα παίζει μουσική ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Το φλερτ από την πλευρά του Ντέμη Νικολαϊδη ήταν επίμονο και επί μακρόν, ώσπου τελικά αποφάσισαν να δώσουν ο ένας στον άλλον την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε σχέση εδώ και λίγο καιρό, περνούν υπέροχα και αφήνουν το χρόνο να κρίνει τα υπόλοιπα..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις