Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Άρης – Τάλα: Τα… έσπασαν οι «κολλητοί»
LIFESTYLE

Survivor Άρης – Τάλα: Τα… έσπασαν οι «κολλητοί»

Survivor Άρης - Τάλα: Ο «Τάλα» αναδείχθηκε νικητής, με τον Σοϊλέδη να κάνει λόγο για «κ@λοφαρδία»

Βγήκαν τα… μαχαίρια μεταξύ των δύο κολλητών στο Survivor 2022, του Αρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ. Η σχέση των δύο παικτών του Survivor 2022 περνάει μεγάλη κρίση, κάτι που έγινε εμφανές στο αγώνισμα, στο οποίο ήρθαν αντιμέτωποι. Ο «Τάλα» αναδείχθηκε νικητής, με τον Σοϊλέδη να κάνει λόγο για «κ@λοφαρδία» του συμπαίκτη του, πυροδοτώντας την αντίδρασή του, που δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και απάντησε σε υψηλούς τόνους.

Survivor: Εξαλλος ο Ταλάντσεβ -«Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ;»

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ@λοφαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο», σχολίασε ο Ταλάντσεβ, με τον Σοϊλέδη να του λέει πως έχει έπαρση. «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ@μω τους παίκτες, αλλά έχεις και τύχη», τόνισε ο Ταλάντσεβ.

Ο Άρης απ’ τη μεριά του δήλωσε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και γι’ αυτό έχει τέτοια ποσοστά στο Survivor 2022. Κάπου εκεί η ένταση χτύπησε «κόκκινο». «Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor 2022. Κακία εγώ; Πότε ρε μ…κα; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι», απάντησε ο «Τάλα» στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία. Μάλιστα, θέση για το περιστατικό πήρε και ο Στάθης, ο οποίος δήλωσε με νόημα ότι «το ποιος έχει έπαρση εδώ το ξέρουμε όλοι και σίγουρα δεν είναι ο Τάλα…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις