Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 24/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 24/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler σήμερα 24/5: Απόψε το μενού έχει έπαθλο φαγητού, εν αναμονή της επανεμφάνισης του Ατζούν και της διεξαγωγής του αγώνα με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Σφίγγει ο κλοιός στο Survivor για τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, τα βάζουν με τον ποδοσφαιριστή που εξακολουθεί να χάνει την ψυχραιμία του και με σπασμωδικές αντιδράσεις να προκαλεί εντάσεις. Μετά το ξέσπασμα της Στέλλας που κατηγόρησε τον Σοϊλέδη για «λυκοφιλίες» και ο Γιώργος Ταλάντσεβ τα έβαλε με τον Αρη και όλα δείχνουν πως προχωρώντας προς την τελική ευθεία και με δεδομένο πως τόσο η Στέλλα, όσο και ο Τάλα είναι βασικοί διεκδικητές του μεγάλου επάθλου, αυτές οι επιθέσεις προς τον Σοϊλέδη θα κορυφώνονται.

Απόψε το μενού έχει έπαθλο φαγητού, εν αναμονή της επανεμφάνισης του Ατζούν και της διεξαγωγής του αγώνα με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών. «Κόκκινοι» και «μπλε» μετά τη μοιρασιά νικών στις δύο ασυλίες θα διεκδικήσουν το αποψινό έπαθλο με στόχο να ανακτήσουν δυνάμεις. Το αγώνισμα προκαλεί άφθονο… γέλιο στους συμμετέχοντες, καθώς με κλειστά μάτια πρέπει να συμπληρώσουν το παζλ με τους αριθμούς. Ποιοι θα απολαύσουν το αποψινό έπαθλο; Οι «μπλε» είναι αυτοί που επιστρέφουν στις νίκες απόψε.

Ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη

Σπύρος (από τους κόκκινους) και Κωνσταντίνος (από τους μπλε) τέθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού σε μια διαφορετική ψηφοφορία, καθώς για πρώτη φορά τέθηκαν υποψήφιοι δύο παίκτες.

Ο λόγος ήταν πως οι «κόκκινοι» είναι αποδεκατισμένοι λόγω ίωσης, ενώ οι «μπλε» είχαν την πολυτέλεια να χάσουν παίκτη, όμως για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι, ο Άρης που κέρδισε την ατομική ασυλία, δεν μπορούσε να ψηφίσει παίκτη παρά μόνο προστάτευσε τον εαυτό του. Από την άλλη, δεν υπήρξε αγώνας ατομικής ασυλίας για τους «κόκκινους». Το τηλεοπτικό κοινό πήρε την απόφαση και από το Survivor θα αποτελέσει παρελθόν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά στο ριάλιτι επιβίωσης και το κοινό αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις