Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακελειό στο Τέξας: «Θα πεθάνετε όλοι», νέα αστοιχεία από την επίθεση στο σχολείο
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στο Τέξας: «Θα πεθάνετε όλοι», νέα αστοιχεία από την επίθεση στο σχολείο

Μακελειό στο Τέξας: Κάθε στοιχείο, κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως από το νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ, σοκάρει ακόμη περισσότερο.

Κάθε στοιχείο, κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως από το νέο μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ, σοκάρει ακόμη περισσότερο. Σοκάρει η αγριότητα του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος που μπήκε οπλισμένος σε σχολείο της πόλης Ουβάλντ στο Τέξας και σκότωσε 19 παιδιά και δυο δασκάλες, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά συνοριοφυλάκων. «Θα πεθάνετε» φώναζε στα θύματά του ο μακελάρης του Τέξας, καθώς γυρνούσε από τάξη σε τάξη μέσα στο δημοτικό σχολείο όπου λέγεται πως και ο ίδιος είχε φοιτήσει. Ο δράστης φέρεται να ήταν θύμα bullying για τα ρούχα του, την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του, το τραύλισμά του ή (όπως αναφέρεται) για το eyeliner που φορούσε σε μια φωτογραφία και το οποίο προκάλεσε σχόλια πως είναι gay.

Ο εκφοβισμός αυτός φέρεται να ήταν η αιτία που απομονώθηκε, παρουσίαζε σημάδια βίαιης συμπεριφοράς και οδήγησαν στη νέα σφαγή. Για το γεγονός πως δεν πήρε απολυτήριο φέρεται και να τσακώθηκε και να πυροβόλησε τη γιαγιά του, πριν πάει στο σχολείο Robb για να σκορπίσει θάνατο. Οι νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πως ο 18χρονος Ράμος (που έφτασε στο σχολείο με ειδική στολή, τουφέκι και καραμπίνα) εκτέλεσε ένα 10χρονο κορίτσι καθώς εκείνο, εν μέσω πυροβολισμών επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία για να ενημερώσει για ό,τι γινόταν στο σχολείο της.

 

Πυροβόλησε 10χρονη που επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία

Η Αμερί Τζο Γκάρζα πήγαινε στην τέταρτη τάξη του δημοτικού. «Θα πεθάνετε όλοι» φώναξε ο δράστης και άρχισε να πυροβολεί. Την ώρα εκείνη, το 10χρονο κορίτσι προσπάθησε να ειδοποιήσει, αλλά δέχτηκε μια από τις σφαίρες του 18χρονου. Δίπλα της, η καλύτερή της φίλη, που έμεινε καλυμμένη με το αίμα του 10χρονου κοριτσιού, περιέγραψε η γιαγιά της Αμερί, η Μπερλίντα Ιρένε Αρεόλα μιλώντας στη Daily Beast.

Η περιγραφή της, κόβει το αίμα: «Ο ένοπλος μπήκε στο σχολείο και είπε στα παιδιά “θα πεθάνετε”. Και η Αμερί είχε μαζί της το τηλέφωνό της και κάλεσε το 911. Αντί να της το πάρει και να το σπάσει ή να της το σπάσει, την πυροβόλησε. Καθόταν δίπλα στην καλύτερη φίλη της. Η φίλη της γέμισε από το αίμα της» περιέγραψε η γιαγιά του κοριτσιού! Καθώς πολλά παιδιά έχουν τραυματιστεί, οι αρχές τονίζουν πως δεν αποκλείεται ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις