Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ – πατέρας: Στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ – πατέρας: Στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό

Μέγκαν Μαρκλ - πατέρας: H αδερφή της Δούκισσας του Σάσεξ, Σαμάνθα, την κατηγορεί δημόσια για την κατάσταση του πατέρα της, μιλώντας με σκληρά λόγια

Λίγες ημέρες προτού ταξιδέψει για πρώτη φορά στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο Μαρκλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνια, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Το ίδιο άρθρο υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς και προσπάθησε να γράψει τα συμπτώματά του σε ένα κομμάτι χαρτί. Την ίδια στιγμή, η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει οργή στην οικογένεια Μαρκλ, που ο πατέρας πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Μέγκαν.

«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Σαμάνθα Μαρκλ και στη συνέχεια κατηγόρησε ευθέως την αδερφή της Μέγκαν, λέγοντας: «Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας Μαρκλ δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

Εν τω μεταξύ, η Σαμάνθα Μαρκλ κατηγορεί εδώ και πολύ καιρό τη Δούκισσα του Sussex για την εξασθένιση της υγείας του πατέρα τους, ενώ της είχε κάνει δημόσια επίθεση στο Twitter όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα, ενώ με τον πατέρα της δεν μιλούσε.

«Τι θα έλεγες να αποτίσεις φόρο τιμής στον πατέρα σου; Φτάνει πια. Φέρσου σαν ανθρωπίστρια, συμπεριφέρσου σαν γυναίκα. Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ, Μεγκ!», είχε γράψει στο Twitter το 2018, η Σαμάνθα.

twweet
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις