Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαρίζου – Μαυρίδης δίκη: Τέλος η κόντρα του πρώην ζευγαριού
LIFESTYLE

Παπαρίζου – Μαυρίδης δίκη: Τέλος η κόντρα του πρώην ζευγαριού

Παπαρίζου - Μαυρίδης δίκη: Η τραγουδίστρια ότι τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην συντροφός της, νιώθουν πολύ ήρεμοι

Η κόντρα ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού σήμερα έλυσαν τις διαφορές τους, στις δικαστικές αίθουσες.  Λίγο πριν τις 9 το πρωί, η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε στο κτίριο 12 της Ευελπίδων, μετά από μήνυση στον πρώην σύντροφό της, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη, αναφέρει:

«Κατά της κ. Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητά της ως διαχειρίστριας της εταιρείας με την επωνυμία «Έλενα Παπαρίζου και Σία Ε.Ε.», υπέβαλα την υπό στοιχεία ΑΒΜ Γ2016/2243 μήνυσή μου, στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρεία τα αντιστοιχούντα στο ποσοστό συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι και 2011. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω και σήμερα ότι η κ. Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από κέρδη της εταιρείας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιασδήποτε άλλη παράνομη πράξη.

Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπο μου πρόθεση για την ποινική της διώξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της, καθώς και για την δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αστικής διαφοράς, η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση, ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελά μου προκλήθηκε από αυτή την αιτία».

Η κυρία Ελένη Παπαρίζου δηλώνει ότι:

α) αποδέχεται την ως άνω δήλωση κατά το περιεχόμενό της και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, κατόπιν αυτών θεωρεί ότι δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή/και συκοφαντικής δυσφήμισής της εκ μέρους του κ. Μαυρίδη και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη στα πλαίσια της με Α.Β.Μ. Β-18-428 ποινικής υπόθεσης καιβ) μόνο πεδίο αντιπαράθεσης με τον κ. Μαυρίδη παραμένει αυτό των εκατέρωθεν αστικών διαφορών.

Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε:

«Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Νομίζω ότι και εγώ και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις