Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ Καννών 2022 – Μπέλα Χαντίντ: Σκέτη οπτασία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Καννών 2022 – Μπέλα Χαντίντ: Σκέτη οπτασία

Φεστιβάλ Καννών 2022 - Μπέλα Χαντίντ: Η Bella Hadid βρέθηκε στις Κάννες ως προσκεκλημένη προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Αθώος"

Το κόκκινο χαλί των Καννών έχει προσφέρει φέτος συγκλονιστικές εμφανίσεις, ωστόσο αν ξεχωρίζει μία μέχρι τώρα αυτή είναι της Bella Hadid. Με αδιανόητο στιλ, όπως ταιριάζει στην περίσταση, η Bella Hadid περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Croisette τραβώντας όλα τα βλέμματα και κάνοντας τη Vogue να γράφει… «Σταματήστε την έκδοση: Η Bella Hadid προσγειώθηκε στις Κάννες». Η Bella Hadid βρέθηκε στις Κάννες ως προσκεκλημένη προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας “Ο Αθώος” (L’Innocent) στο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Και η καλεσμένη Hadid έκανε ίσως την ωραιότερη, σίγουρα πιο bold εμφάνιση, στο φετινό κόκκινο χαλί των Καννών. Το στιλ της είχε επιμεληθεί ο διάσημος Law Roach ο άνθρωπος που έχει κάνει την Zendaya θεά του στιλ και σε κάθε εμφάνιση που στήνει διηγείται μια ιστορία.

Και αυτή η εμφάνιση της Bella Hadid κρύβει μια μεγάλη ιστορία. Το θεϊκό μαύρο φόρεμα που φόρεσε ήταν ένα vintage Versace, σχεδιασμένο από τον Gianni Versace το 1987. Ενα φόρεμα ορισμό της υψηλής ραπτικής, 35 χρόνων που έμοιαζε να σχεδιάστηκε χθες, πληθωρικό, διαφορετικό αλλά ιδιαίτερα κομψό και στιλάτο. Ενα διαχρονικό φόρεμα που αγκάλιαζε την «υπερβολή» της δεκαετίας του ’80, στράπλες βελούδο γοργονέ, με όγκο στη μέση και έναν XXXXL φιόγκο στην πλάτη. Το φόρεμα είχε σχεδιαστεί το 1987 από τον Gianni Versace για την παράσταση της όπερας Salome στο Teatro alla Scala και όπως σημειώνει και η Vogue σίγουρα περιλαμβάνει την τάση για όγκο που υπήρχε εκείνη την εποχή, με boldαρισμένους ώμους και όγκο στις φούστες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις