Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και σχέσεις: Αυτοί που δεν δείχνουν την αγάπη τους
PLUS

Ζώδια και σχέσεις: Αυτοί που δεν δείχνουν την αγάπη τους

Ζώδια και σχέσεις: Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν φημίζονται για την εκδηλωτικότητά τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο τα αισθήματα τους. Αλλοι είναι πιο εκδηλωτικοί και δεν τους είναι δύσκολο να πουν το «σ’ αγαπώ» στο ταίρι τους, και άλλοι είναι πιο εσωστρεφείς και προτιμούν να μιλούν οι πράξεις τους περισσότερο από τα λόγια. Και στις δύο περιπτώσεις είναι όμορφο όταν αισθάνεσαι ότι άλλος σε νοιάζεται και σε αγαπάει, είτε αυτό στο δείχνει με πράξεις, είτε στο εκφράζει με λόγια. Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στους πιο κλειστούς χαρακτήρες που δυσκολεύονται να ανοίξουν την καρδιά τους και να δείξουν στον άλλον τα συναισθήματά τους. Οπως διαβάζουμε στο Εlite Daily, τα τρία ζώδια που σε αγαπούν, αλλά δεν το εκφράζουν είναι:

Παρθένος

Ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Αλλά μην περιμένεις να εκφράσει αυτό που νιώθει, γιατί του είναι πιο εύκολο να εκφράσει αυτό που σκέφτεται. Αυτό το ζώδιο δίνει προσοχή στα πάντα και πολλές φορές γίνεται κουραστικός επειδή οι απαιτήσεις του είναι πολλές και μεγάλες. Και επειδή έχει μια κριτική διάθεση στα πράγματα, όταν νιώσεις ότι παραβλέπει τα ελαττώματά σου, τότε σίγουρα σε αγαπάει. Οταν αισθανθείς ότι δεν σου κάνει κριτική, τότε έχει αισθήματα για σένα. Ο Παρθένος εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπά.

Σκορπιός

Οταν ο Σκορπιός αρχίζει να σου μιλάει για πολύ προσωπικά του θέματα, τότε σημαίνει ότι είσαι πολύ σημαντική για αυτόν. Είναι κλειστός σαν χαρακτήρας και πολύ μυστηριώδης. Θέλει να κρατάει τα χαρτιά του κλειστά και να κρατάει μια απόσταση. Αν τον δεις να αρχίσει να σου «ανοίγεται», τότε αυτό δείχνει πολλά. Επίσης, αν είσαι προστατευτικός μαζί σου σημαίνει ότι είσαι πολύ σημαντική για εκείνον. Μην περιμένεις από αυτό το ζώδιο πολλά λόγια αγάπης. Δύσκολα θα σου πει πώς νιώθει, αλλά θα στο δείξει με πράξεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν να είναι μόνοι τους, οπότε είναι ένα δείγμα αγάπης το να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου. Αυτό το ζώδιο δεν κάνει δηλώσεις αγάπης, γι αυτό και έχει την φήμη ότι είναι απόμακρος σαν χαρακτήρας. Ο Υδροχόος δείχνει την αγάπη του με πράξεις και εξαιρετικά σπάνια με λόγια.

man kissing on woman forehead standing near tree during daytime
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις