Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καστάνη – Αννίτα Πάνια: Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας
LIFESTYLE

Ελένη Καστάνη – Αννίτα Πάνια: Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας

Ελένη Καστάνη - Αννίτα Πάνια: Η Ελένη Καστάνη θα είναι απόψε καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια. Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην κόντρα της με την Σοφία Μουτίδου. «Στους έρωτες είμαι πολύ καλή, πολύ αποτελεσματική, στο φλερτ είμαι τέλεια. Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο. Είχα τους καλύτερους άντρες… Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης από την Κρήτη, κούκλος, εφτά χρόνια μικρότερός μου. Έχω μάλλον μια τάση προς τους νεότερους. Μου αρέσουν οι ωραίοι. Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας, δεν θέλω καθόλου να είναι ο άλλος παχουλός γιατί δεν δικαιολογώ και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαγητό και μαγειρεύω και καλά», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για όσα είχε πει γι’ αυτή η Σοφία Μουτίδου, λέει η Ελένη Καστάνη: «Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά εγώ, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Η κωμωδία έχει ότι μετριέσαι στο δευτερόλεπτο, «γελάσανε με την Ελένη, δεν γελάσανε με μένα. Γιατί γελάνε με την Ελένη»; Το έχω βιώσει κατά κόρον, είναι το μόνο πράγμα που σιχαίνομαι σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, δεν λειτουργώ ποτέ εναντίον των συναδέλφων μου. Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα.

Ελένη Καστάνη: «Ήταν σοκ, ένα πρωί ξύπνησα και ο μπαμπάς μου είχε αυτοκτονήσει»

H Ελένη Καστάνη έχει βιώσει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει. Η ηθοποιός μίλησε στην Αννίτα Πάνια για το δυσάρεστο γεγονός και αποκάλυψε τα συναισθήματά της. «Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία» ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου». «Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια», είπε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις