Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σπίτι Ρούλας – Μάνου: Σφραγίστηκε το οίκημα
ΕΛΛΑΔΑ

Σπίτι Ρούλας – Μάνου: Σφραγίστηκε το οίκημα

Σπίτι Ρούλας - Μάνου: Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, με δικηγόρους και κανάλια να μπαίνουν μέσα στο κτίριο της σπιτονοικοκυράς το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα σφραγίστηκε.

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, με δικηγόρους και κανάλια να μπαίνουν μέσα στο κτίριο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα σφραγίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, πριν τις 17.00 το απόγευμα πήγε το αρμόδιο συνεργείο και σφράγισε το σπίτι. Ασφάλισε με αυτό τον τρόπο την εξώπορτα που οδηγεί στον 1ο και τον 2ο όροφο του κτιρίου.

Εκεί, στον 2ο όροφο έμενε η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ στον 1ο όροφο ήταν ο χώρος που σύμφωνα με τους δικηγόρους των κληρονόμων, ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποιούσε σαν στούντιο για τα τραγούδια του. Σημειώνεται ότι η οικογένεια Δασκαλάκη έμενε στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου, για το οποίο υπάρχει ξεχωριστή εξώπορτα. Υπενθυμίζεται ότι στον 1ο όροφο που πλέον είναι σφραγισμένος, την Παρασκευή, μπήκαν οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς μαζί με δημοσιογράφους και αργότερα, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που εξαφανίστηκε. Τελικά, η τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα παραδοθεί αύριο στην ανακρίτρια από τους δικηγόρους των συγγενών. «Εμείς θα ζητήσουμε την αποσφράγιση του ακινήτου» είπε αργότερα στο LiveNews ο ένας από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Το χρονικό με την εξαφάνιση της τσάντας της 9χρονης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την «εξαφάνιση» της σχολικής τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από το κτίριο στο οποίο έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, στην Πάτρα, ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς με δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι την τσάντα της 9χρονης την έχει εκείνος.

Μάλιστα ήδη είχε γίνει γνωστό ότι η οικογένεια της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας προχωράει σε μηνύσεις σε βάρος των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς, γιατί μπήκαν στο σπίτι από το οποίο μετά χάθηκε η σχολική τσάντα του παιδιού. Οι δικηγόροι των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς, είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρουν τα κλειδιά του ακινήτου της οδού Μπιζανίου και να μπουν μέσα. Αν και σήμερα έγινε γνωστό ότι τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν, εκείνοι είχαν ήδη μπει μέσα από την Παρασκευή και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση με τα κανάλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις