Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κανελλοπούλου ΣΥΡΙΖΑ: “Μου έλεγαν, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου;”
LIFESTYLE

Μαρία Κανελλοπούλου ΣΥΡΙΖΑ: “Μου έλεγαν, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου;”

Μαρία Κανελλοπούλου ΣΥΡΙΖΑ: 'Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούσα να περάσω ούτε από ένα γκεστ'

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου στον Δημήτρη Πανόπουλο και Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα ανέφερε. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω γιατί όλοι λένε πως έχω κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν έχω κάνει καμιά σπουδαία καριέρα. Είμαι βιοπαλαιστής της τέχνης και κέρδισα τη ζωή μου, το ψωμί μου, το μεροκάματο μου κάνοντας μερικά πράγματα στο θέατρο. Όχι όλα όσα ήθελα ή ονειρεύτηκα. Πάντα οι επιλογές μου γίνονταν με γνώμονα το μεροκάματο και την επιβίωση, αυτό είναι και ένα πολύ μεγάλο φρένο».

«Αφότου σταμάτησα να είμαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με έπαιρναν διάφοροι φίλοι μου, «δεν μπορώ να σε περάσω ούτε από ένα γκεστ, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου» μου έλεγαν» ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Έμεινα (σ.σ. βουλευτής) ένα 8μηνο και μετά δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είχε γίνει μία μεγάλη στροφή που δεν μπορούσα να την ακολουθήσω, δήλωσε ακόμη, σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχω την ευτυχία να έχω συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζιδάκι στην περίφημη Πορνογραφία. Είναι πολύ βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο. Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία. Είναι ύβρις και τρομακτικά βέβηλο. Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι, μην τρελαθούμε» απάντησε σε σχετική ερώτηση η Μαρία Κανελλοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις