Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Viral: Κάλεσε στρίπερ για το μπάτσελορ και ανακάλυψε κάτι που δεν θα ήθελε κανείς
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Viral: Κάλεσε στρίπερ για το μπάτσελορ και ανακάλυψε κάτι που δεν θα ήθελε κανείς

Viral: Αντιδράσεις για την στρίπερ - Κάποιοι την πιστεύουν και κάποιοι όχι

Μια στρίπερ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ισχυρίστηκε πως χόρεψε γυμνή μπροστά στον ίδιο της τον αδερφό στο μπάτσελορ πάρτι του. Την ιστορία περιέγραψε μια στρίπερ γνωστή μόνο ως Κέντρα, σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου και έκτοτε έχει γίνει viral με πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές. «Κατέληξα να είμαι η στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι του αδερφού μου και δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που ήμουν εντελώς γυμνή» έγραψε η χορεύτρια. Η Κέντρα δεν εξήγησε πού και πότε έγινε το υποτιθέμενο πάρτι, αλλά έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι εργάζεται σε ένα στριπτριτζάδικο «στα νότια».

Αντιδράσεις για την στρίπερ – Κάποιοι την πιστεύουν και κάποιοι όχι

Το εν λόγω TikTok βίντεο έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση, προσελκύοντας εκατοντάδες σχολιαστές που προφανώς είναι δύσπιστοι απέναντι στην ιστορία της. «Θα είχα προσέξει όλους τους φίλους του αδερφού μου και σίγουρα τον αδερφό μου» έγραψε μια γυναίκα κάτω από το επίμαχο βίντεο. Άλλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, συμπάσχοντας πως μπορούν μόνο να φανταστούν πόσο ντροπιαστικό πρέπει να ήταν το περιστατικό. «Αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σκοτάδι είναι σε αυτά τα μέρη;» αντέτεινε ένας χρήστης στους κυνικούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλη μια ομάδα σχολιαστών υποστήριξε πως το κάρμα έφταιγε που ο μέλλοντας γαμπρός έβαλε την αδερφή του να εμφανιστεί ως στρίπερ στο μπάτσελορ πάρτι του, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να χαζεύει άλλες γυναίκες πριν από το γάμο του. «Οι στρίπερ στα μπάτσελορ πάρτι είναι κάτι πολύ περίεργο για μένα. Δεν θέλω να τις προσβάλω, αλλά ποτέ δε θα ήμουν εντάξει εάν το αγόρι μου κοίταζε μια κοπέλα έτσι» υποστήριξε κάποια.

@kendradollx 😵‍💫 #skripper #skrippertok ♬ original sound – s

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις