Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό: Με σέξι μπικίνι και ψηλοτάκουνα αποθεώνεται από τους followers
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό: Με σέξι μπικίνι και ψηλοτάκουνα αποθεώνεται από τους followers

Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό: Φέτος είναι η χρονιά της αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μπεν Αφλεκ

«Summer mode: activated» σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ στο προφίλ της στο Instagram και έλαβε χιλιάδες σχόλια από τους θαυμαστές της για το υπέροχο κορμί της.
H 52χρονη τραγουδίστρια φόρεσε το μαύρο σέξι μπικίνι της και μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και αποθεώθηκε από τους εκατομμύρια θαυμαστές για το απίστευτο σώμα της. Η Τζένιφερ Λόπεζ, είναι πάντα μία πηγή έμπνευσης όσον αφορά τα σέξι outfits της όσο και την αστείρευτη ενέργεια και καλή διάθεση που εκπέμπει. Φέτος είναι η χρονιά της αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μπεν Αφλεκ.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια αναρτά στιγμιότυπα από τις συναυλίες της, όπου τραγουδά και χορεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο αλλά και από την καθημερινότητά της και τις προπονήσεις της. Το κορμί της είναι αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και υγιεινής διατροφής. Πέρα όμως από αυτό,η λατίνα σταρ ακολουθεί πιστά 5 κανόνες ομορφιάς. Sleep, sunscreen, serum, supplements και sano, δηλαδή ύπνος, αντηλιακή προστασία, serum, συμπληρώματα διατροφής και sano από την ισπανική έκφραση που σημαίνει ευ ζην.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με σέξι μαύρο μπικίνι και ψηλοτάκουνα στο Instagram

«Καλοκαιρινή λειτουργία: ενεργοποιήθηκε», έγραψε η Tζένιφερ Λόπεζ στο Instagram. Η JLO αποτελεί μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο και διατηρεί μια αξιοθαύμαστη σιλουέτα. Η ίδια βέβαια γυμνάζεται εντατικά και ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, τρώει υγιεινά, γυμνάζεται εντατικά και πίνει πολύ νερό. Βάζει αντηλιακό στο πρόσωπό της, χειμώνα καλοκαίρι, από 20 ετών και κοιμάται κάθε βράδυ τουλάχιστον 8 ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις