Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού – Κικίλιας: Βόλτα στο κέντρο
LIFESTYLE

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Βόλτα στο κέντρο

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Ο γιος τους, έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού γι’ αυτό και ο κοινός χρόνος που έχουν μόνο για τους ίδιους είναι ελάχιστος

Αφενός έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν, το οποίο σημαίνει ότι ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας έχει αυξημένο φόρτο εργασίας, αφετέρου ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος που ήρθε στη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2021, διεκδικεί την αμέριστη προσοχή τόσο του ίδιου όσο και της Τζένης Μπαλατσινού. Ο γιος τους, έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού γι’ αυτό και ο κοινός χρόνος που έχουν μόνο για τους ίδιους είναι ελάχιστος. Εξίσου ελάχιστες είναι και οι κοινές έξοδοι που πραγματοποιούν χωρίς τον Παναγιώτη –Αντώνιο.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για τους ίδιους και πραγματοποίησαν μια μικρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκεί τους εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός του Hello! και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι.

Τζένη Μπαλατσινού: Το GNTM και η απάντηση για ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία απάντησε για το GNTM, ενώ τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέφτεται να επιστρέψει τηλεοπτικά. «Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ. Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού. Η Τζένη Μπαλατσινού είπε στη συνέχεια: «Έχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί, είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πολύ καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ποτέ δεν λέω ποτέ για την επιστροφή, αλλά αυτή τη στιγμή όχι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις