Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προπονητής πολεμικών τεχνών Κρήτη: Απολογείται τη Δευτέρα ο 46χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής πολεμικών τεχνών Κρήτη: Απολογείται τη Δευτέρα ο 46χρονος

Προπονητής πολεμικών τεχνών Κρήτη: Ο 46χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα

Για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του κατηγορείται ένας προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη. Εναντίον του 46χρονου, που δηλώνει αθώος, ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις από τον Εισαγγελέα Λασιθίου. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο διακεκριμένος προπονητής Γ.Γ οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα μετά από καταγγελίες που είχαν κάνει σε βάρος του οκτώ μαθητές του. Στη συνέχεια μετέβη στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Οι καταγγελίες των οκτώ παιδιών

Όπως έγινε γνωστό, οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του. Σύμφωνα με την καταγγελία και των οκτώ παιδιών, ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021. Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 (όταν δηλαδή ήταν 17 χρόνων) ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Ο 46χρονος ενώπιον των αστυνομικών και δικαστικών αρχών αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο στους μαθητές του. Μάλιστα, ο ίδιος θεωρεί πως όλα αυτά είναι κατασκευασμένα για να σπιλώσουν την εικόνα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις