Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 8/6: Ένα βήμα πριν τον τελικό με… επιστροφές
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 8/6: Ένα βήμα πριν τον τελικό με… επιστροφές

MasterChef 6 trailer 8/6: Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί live στις 15 Ιουνίου

Ο τελικός του MasterChef 6 συνεχίζεται και οι δύο φιναλίστ, η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης, επιστρέφουν από την Ιταλία που πραγματοποιήθηκαν μερικές από τις δοκιμασίες για να συνεχίσουν στην «κούρσα» του τελικού. Συγκεκριμένα στο MasterChef 6, όπως ακριβώς συνέβη και στο περσινό MasterChef, οι παίκτες και οι παίκτριες που έφτασαν μέχρι και την τελική εξάδα επιστρέφουν στον διαγωνισμό για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ να «μαζέψουν» περισσότερους βαθμούς και να φτάσουν λίγο πιο κοντά στη μεγάλη νίκη.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη (8/6) ο Χριστόφορος, ο Γιάννος, ο Νικήτας και η Ελπίδα επιστρέφουν στο πλατό του MasterChef 6. Εκεί θα χωριστούν σε δύο ομάδες των τριών με αρχηγούς τους δύο φιναλίστ, όπου θα κληθούν να μαγειρέψουν και στη συνέχεια να βαθμολογηθούν από τους τρεις κριτές. Βέβαια, όπως ακούγεται ο Σωτήρης Κοντιζάς να λέει στο trailer η σημερινή βαθμολογία θα είναι κοινή, που σημαίνει πως στο τέλος οι τρεις κριτές θα δώσουν έναν… βαθμό! Η ομάδα που θα κερδίσει θα δώσει αφενός το προβάδισμα σε έναν από τους δύο φιναλίστ και αφετέρου οι βοηθοί θα κερδίσουν από 5.000 ευρώ.

MasterChef Spoiler: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής

Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δύο παίκτες που κατάφεραν φέτος να ξεχωρίσουν και να φτάσουν ως το τέλος όντας πολλούς μήνες μέσα στο σπίτι του MasterChef. Πολλά τεστ δημιουργικότητας, Mystery Box, ομαδικές δοκιμασίες αλλά και διαδικασίες αποχώρησης δοκίμασαν τους δύο διαγωνιζόμενους που όμως δεν λύγισαν. Και οι δύο έδειξαν πως βρίσκονται σε ένα υψηλό γαστρονομικό επίπεδο, με τον καθένα να ξεχωρίζει τόσο για μαγειρικούς λόγους όσο και για τον χαρακτήρα τους, καθώς πρόκειται για δύο από τους πλέον αγαπημένους παίκτες του κοινού.

Από την μια, στο πρόσωπο του Πάνου πολλοί βλέπουν τον Άκη Πετρετζίκη καθώς η εξωτερική τους ομοιότητα είναι απίστευτη ενώ το γεγονός ενισχύθηκε και από ορισμένα κολακευτικά σχόλια των κριτών που διέκριναν κοινά στοιχεία με τον διάσημο σεφ και νικητή της πρώτης σεζόν του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Στον αντίποδα, η Καλλιόπη κατάφερε να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη του φετινού MasterChef, με την ίδια να κόβεται από τον περσινό διαγωνισμό και να επιστρέφει προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω. Έτσι κι έγινε, με την Καλλιόπη να εντυπωσιάζει τους πάντες, να κερδίζει τεστ δημιουργικότητας, να ηγείται σε ομαδικές δοκιμασίες αλλά και να αφήνει έξω το ένα μετά το άλλο φαβορί. Η υπόθεση νίκη όμως αφορά μόνο έναν και αυτή θα πάει στον σωσία του Άκη Πετρετζίκη, τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις