Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κικίλιας – Τουρκία: Επίθεση από Τούρκους με ύβρεις και απειλές στο Instagram
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας – Τουρκία: Επίθεση από Τούρκους με ύβρεις και απειλές στο Instagram

Κικίλιας - Τουρκία: Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε επίθεση από Τούρκους στον λογαριασμό του στο Instagram.

Και ενώ η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται διαρκώς κλιμακούμενη, στο στόχαστρο Τούρκων βρέθηκε και ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, με τον λογαριασμό του στο Instagram να δέχεται πληθώρα υβριστικών μηνυμάτων και απειλών από χρήστες από την Τουρκία. Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού κάνει λόγο για “ανώνυμα φερέφωνα ακραίων πολιτικών κύκλων”, που όλοι τα αγνοούν, μεταξύ των οποίων και “οι χιλιάδες τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται ήδη τα νησιά μας. Πανέμορφα, φιλόξενα, ελληνικά νησιά!”.

Ειδικότερα, ο λογαριασμός στο Instagram του Βασίλη Κικίλια, λίγες μόνο μέρες μετά τα σχόλια του υπουργού Τουρισμού αναφορικά με την προπαγανδιστική τουριστική καμπάνια υπό τον τίτλο: “Turkaegean” δέχθηκε υβριστικές επιθέσεις. Η διαδικτυακή επίθεση εξαπολύθηκε από λογαριασμούς στην Τουρκία στον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Τουρισμού στο Instagram, με υβριστικά σχόλια τόσο για τον Βασίλη Κικίλια προσωπικά, όσο και γενικά για τη χώρα μας.

“Ελάτε γ@@@ ελληνικά σκυλιά. Εσείς τον λέτε πόλεμο, εμείς τον λέμε γάμο” γράφουν οι Τούρκοι, μεταξύ άλλων. Εξάλλου, στον λογαριασμό του Έλληνα υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια ανέβηκαν και φωτογραφίες από την τουρκική στρατιωτική άσκηση EFES, με tags: “φίλοι του στρατού” και της τουρκικής “Αστυνομίας” και σχόλιο: “Εάν η καρδιά σας δεν τρέμει, τότε έχετε πρόβλημα”.

Η απάντηση του Έλληνα υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια

Δεν σχολιάζω καν τις απειλές από ανώνυμα φερέφωνα ακραίων πολιτικών κύκλων.

Τους αγνοώ όπως τους αγνοούν και οι χιλιάδες τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται ήδη τα νησιά μας. Πανέμορφα, φιλόξενα, ελληνικά νησιά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις