Καρπούζι κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ: Η συνταγή αφορά σε δύο μερίδες
Με μέντα και χυμό λεμονιού.
Συστατικά
550g καρπούζι, αποφλοιωμένο, ψιλοκομμένο
¼ λεμόνι, μόνο χυμό
φρέσκα φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
Βάλε το καρπούζι σε ένα μπολ, πίεσέ το αρκετά με ένα πιρούνι, μέχρι να γίνει πολύ μικρά τα κομμάτια και να αρχίσουν να βγαίνουν οι χυμοί και στη συνέχεια ανακάτεψε μαζί με το χυμό λεμονιού.
Βάλε ένα λεπτό πανί ή ένα κόσκινο πάνω μια κανάτα και πιέστε ελαφρά τον πολτό για να βγει όλος ο χυμός.
Ρίξε το χυμό σε ποτήρια γεμάτα πάγο και γαρνίρισε με τη μέντα.
Πώς θα καταλάβετε εάν ένα καρπούζι είναι ώριμο
Πώς διατηρείται φρέσκο το καρπούζι στο ψυγείο
Ακολουθήστε μας
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις