Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Madonna Instagram: Η “ιδιαίτερη” ευχή για τη Γιορτή του Πατέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Madonna Instagram: Η “ιδιαίτερη” ευχή για τη Γιορτή του Πατέρα

Madonna Instagram: «Ποιος είναι ο πατέρας;»

Την Γιορτή του Πατέρα τίμησε χθες η Μαντόνα και ευχήθηκε… στον εαυτό της. Την ώρα που όλοι οι διάσημοι και μη έκαναν χθες αναρτήσεις με φωτογραφίες και ευχές προς τους πατεράδες τους, η Μαντόνα είπε να κάνει τη διαφορά. Ανάρτησε φωτογραφίες με τα παιδιά της και ευχήθηκε στον εαυτό της για την Γιορτή του Πατέρα! Μία από αυτές ήταν με τον 21χρονο γιο της Ρόκο Ρίτσι, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην της, τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Στη φωτογραφία, η Μαντόνα φορά ένα δαντελωτό τοπ και διχτυωτά γάντια.

Στη δεύτερη φωτογραφία, πόζαρε αγκαλιά με την 25χρονη κόρη της Λούρδη, παιδί του έρωτά της με τον Κάρλος Λεόν. Σε μια τρίτη φωτογραφία, κρατά το χέρι του υιοθετημένου γιου της Ντέιβιντ Μπάντα – πρόσφατα εμφανίστηκε με μίντι φόρεμα.

Σε μία ακόμη, η διάσημη τραγουδίστρια είναι αγκαλιά με τις υιοθετημένες δίδυμες κόρες της Εστέρ και Στέλα Τσικόνε, εννέα ετών. Σε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε στα Insta stories, έγραψε: «Ευτυχισμένη ημέρα του Πατέρα σε μένα».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον δικό της πατέρα, αναρτώντας μια φωτογραφία του από την εποχή που ήταν νέος και γράφοντας: «Ο αγαπημένος μου, τρυφερός πατέρας Σίλβιο».

Η Μαντόνα με τον γιο της Ρόκο Ρίτσι Με την κόρη της Λούρδη Με τον υιοθετημένο γιο της Ντέιβιντ Μπάντα Με την 15χρονη Μέρσι Τζέιμς Τις δίδυμες Εστέρ και Στέλλα Η Μαντόνα όμως ευχήθηκε και στον πατέρα της, Σίλβιο
Η Μαντόνα όμως ευχήθηκε και στον πατέρα της, Σίλβιο

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ένα βίντεο , από αυτά που συνηθίζει τον τελευταίο καιρό- όπου χορεύει αισθησιακά δείχνοντας τα οπίσθιά της με ένα στενό μαύρο σορτσάκι και διχτυωτό καλσόν. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ποιος είναι ο πατέρας;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις