Survivor spoiler ασυλία 21/6: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 21/6: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Survivor spoiler ασυλία 21/6: Ένταση μεταξύ Μαρτίκα και Μαίης, με ηχηρή παρέμβαση άρη

21.06.2022 | 16:23

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor και οι 7 εναπομείναντες παίκτες θα τα δώσουν όλα για την δεύτερη ατομική ασυλία. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος Μαρτίκας, που έχει ψηφιστεί επί 11 φορές προς αποχώρηση και παραμένει στο παιχνίδι, σχολιάζει στην κάμερα πως ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά και αναρωτιέται: «Ποιος αξίζει να καθίσει στις καρέκλες; Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά;».

Η ένταση είναι έκδηλη και στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας έρχεται σε κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη. «Τολμάς και να με ψηφίσεις και να λες χυδαιότητες», φαίνεται να λέει σε έντονο ύφος ο Σπύρος στη Μαίη, με τον Άρη να παρεμβαίνει, απαγορεύοντας του να της μιλάει έτσι.

Ποιος κερδίζει απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία στο Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, απόψε τη δεύτερη ατομική ασυλία κερδίζει και πάλι ο Άρης Σοϊλέδης. Θυμίζουμε πως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε χθες η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στο φετινό Survivor. Οι περισσότεροι πίστευαν πως αφού δεν βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας χθες υποψήφιος, αυτό θα συμβεί σήμερα. Και όμως ο «εξολοθρευτής» δεν θα βρεθεί σε αυτή τη θέση! Μετά τη ψηφοφορία των παικτών, η Θωμαΐς θα είναι εκείνη που θα βρεθεί δίπλα στην Ασημίνα και μένει να μάθουμε αύριο η αποχώρηση θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση ή όχι.

Ετικέτες
Exit mobile version