Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 23/6: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 23/6: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 23/6: Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και Σταυρούλα

Ένα συμβούλιο αποχώρησης έρχεται απόψε που πολλοί περίμεναν με αγωνία! Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά ένας ο παίκτης που φεύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα (23/6) από το Survivor (Spoiler); Το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεμάτο ανατροπές και μία εξέλιξη έρχεται που θα σοκάρει τόσο τους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές. Τρεις γυναίκες κι ένας άντρας. Ποιον επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει;

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο συμβούλιο βγήκε υποψήφια η Ασημίνα κι ύστερα ακολούθησε η Μαίη. Στην χθεσινή εκρηκτική ψηφοφορία, το αποτέλεσμα έκρινε δύο ακόμη υποψήφιους που ήταν ο Σπύρος και η Σταυρούλα. Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν βρεθεί στον τάκο πολλάκις. Σίγουρα, όμως, τα ηνία κρατάει ο Σπύρος, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση για 12η φορά σπάζοντας μάλιστα το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου. Θα καταφέρει ο φαρμακοποιός να μείνει κι αυτή τη φορά; Ή θα γίνει η μεγάλη ανατροπή; Τελικά, όπως φαίνεται η 12η φορά είναι και η φαρμακερή για τον παίκτη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Spoiler που έχουν πάρει φωτιά, ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (23/6) από το Survivor είναι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο παίκτης προσπάθησε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Ποιος κερδίζει το ατομικό έπαθλο;

Η πρώτη εκτίμηση, βασισμένη στις πρώτες πληροφορίες που καταφθάνουν από τον Άγιο Δομίνικο είναι ότι το ατομικό έπαθλο το κερδίζει άτομο, γένους θηλυκού. Η Ασημίνα, θα είναι η παίκτρια που θα κατακτήσει το δεύτερο ατομικό έπαθλο. Μάλιστα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ποιους θα πάρει μαζί της για να γιορτάσει τη νίκη της. Η πρώτη εκτίμηση θέλει την τριάδα Ασημίνα, Άρη και Μαίη στο έπαθλο – εμπειρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις