Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φιλ Φόντεν Κέρκυρα: Έντονος καβγάς με τη σύντροφό του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλ Φόντεν Κέρκυρα: Έντονος καβγάς με τη σύντροφό του

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα έπιασε το τηλέφωνο του Φόντεν

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φιλ Φόντεν όσο απασχολεί τους φίλους του ποδοσφαίρου με τις εξαιρετικές του επιδόσεις εντός γηπέδου με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, άλλο τόσο πρωταγωνιστεί στα βρετανικά ταμπλόιντς για καβγάδες, απιστίες και μεθύσια. Αυτή τη φορά, εθεάθη να μαλώνει με τη σύντροφό του σε πολυτελές beach club σε παραλία της Κέρκυρας. Τον καβγά μεταξύ του Άγγλου σταρ και της κοπέλας του κατέγραψαν σε βίντεο σοκαρισμένοι παραθεριστές και μάρτυρες. Η κοπέλα του Φόντεν, Ρεμπέκα Κουκ ακούστηκε να φωνάζει: «Νομίζεις ότι είμαι ηλ**α;» πριν φύγουν από το θέρετρο. Καθώς ο καυγάς συνεχιζόταν, η Ρεμπέκα είπε: «Δεν μπορούμε να σε πάμε πουθενά, αυτό συμβαίνει πάντα».

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ρεμπέκα έπιασε το τηλέφωνο του Φόντεν ενώ εκείνος κολυμπούσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με την The Sun, η Ρεμπέκα εθεάθη να φωνάζει στον μέσο της Σίτι και τον καυγά να παίρνει ένταση. «Ναι, αναρωτιέμαι γιατί, φίλε!», φέρεται να του είπε με τον Φόντεν να μην απαντά κι εκείνη να επιμένει να φωνάζει «Πες της όλα». Το ζευγάρι είναι μαζί από την εφηβεία και έχουν μαζί δύο παιδιά. Ένας μάρτυρας περιέγραψε τι είδε από το περιστατικό. «Πήγε να κολυμπήσει και εκείνη κοίταξε το τηλέφωνό του. Θύμωσε εξαιρετικά. Μάλωναν πραγματικά και ενεπλάκησαν φρουροί ασφαλείας».

Ένας άλλος είπε: «Ήταν ένας καυγάς μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και της κοπέλας του. Φώναζε και ούρλιαζε.. Όλα ξεκίνησαν εκεί κάτω στην παραλία. Ήταν πραγματικά επιθετικό και έντονο. Μετά ήρθαν στο μπαρ και εκείνη του φώναζε. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συνήθως εδώ».

 Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις