Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Νέα Σελήνη στον Καρκίνο 29/6: Ποια ζώδια επηρεάζονται
PLUS

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο 29/6: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Η Νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου 2022 στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τα παρακάτω ζώδια

Στις 28 Ιουνίου, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2022 περνά στον Καρκίνο, φέρνοντας την προσοχή στις προσωπικές μας υποθέσεις. Αν και αυτή η Σελήνη μπορεί να είναι διασκεδαστική για μερικούς, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου 2022 θα διαπιστώσουν σύντομα ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές. Τα νέα φεγγάρια επαναφέρουν τον μηνιαίο σεληνιακό κύκλο. Δεδομένου ότι η νέα σελήνη του Ιουνίου είναι η πρώτη μετά το θερινό ηλιοστάσιο, που προαναγγέλλει νέα ξεκινήματα, θα γίνει μια πλήρης αποκάλυψη συναισθημάτων και ιδιωτικών αποκαλύψεων.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου 2022
Κριός

Η νέα σελήνη ενεργοποιεί την ιδιωτική σας ζωή, Κριοί, και σας ωθεί να κάνετε έναν απολογισμό του πόσα δίνετε και πόσα παίρνετε από τους αγαπημένους σας. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για καλύτερη συναισθηματική σύνδεση με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους, αλλά και μια πιθανότητα συναισθηματικής χειραγώγησης από τους γονείς ή οποιονδήποτε ζει μαζί σας», λέει ο Ryan Marquardt, ένας αστρολόγος, στο Bustle. Είναι καλή ιδέα να επιβραδύνετε και να εστιάσετε στον εαυτό σας. Η σύνδεσή σας με την οικογένειά σας αυτή τη στιγμή μπορεί να εκδηλωθεί ως υπερπροστατευτικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας, ο πλανήτης που κυβερνά την τύχη, ανυψώνει την αίσθηση του εγώ σας. «Ζητείται από τον Κριό να επικεντρωθεί περισσότερο στις δικές του δυνατότητες ανάπτυξης και να μην βασίζεται πολύ στην οικογένειά του ή στην κατάσταση διαβίωσης», λέει ο Marquardt.

woman in white long sleeve shirt and black and white floral skirt standing on brown rock
Καρκίνος

Το σύμπλεγμα του σωτήρα ενισχύεται από τη νέα σελήνη, Καρκίνοι, αλλά αντί να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε τους άλλους, σας προτρέπει να αναλογιστείτε τις δικές σας τάσεις αυτοθυσίας. Αυτήν τη στιγμή, εστιάστε στο εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να σας φροντίσουν. «Ζητείται από τους Καρκίνους να επικεντρωθούν στα δικά τους συναισθηματικά ερεθίσματα γιατί μόνο έτσι μπορούν να εμφανιστούν καλύτερα σε όλες τις πτυχές της ζωής», εξηγεί ο Marquardt. «Ο καρκίνος έχει τη συνήθεια να φροντίζει τους άλλους, αλλά αυτή τη στιγμή αυτή η ενέργεια πρέπει να στραφεί προς τα μέσα. Ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας».

Ζυγός

Η προσοχή στρέφεται στην επαγγελματική σας ζωή, Ζυγοί, αλλά ενώ θεωρείται τους εαυτούς σας ως πετυχημένοι, η νέα σελήνη σας ζητά να θυμηθείτε τον τρόπο που φτάσατε στη επιτυχία. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να αναδείξει μια ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού σας που μπορεί να έχει κόστος για τους συναδέλφους σας. «Η Λίλιθ που ενώνει αυτή τη νέα σελήνη στον δέκατο οίκο της καριέρας του Ζυγού υποδηλώνει μια λαμπερή νέα ευκαιρία που είναι γεμάτη με ενέργεια», εξηγεί ο Marquardt. Ωστόσο, καθώς προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων της καριέρας σας, προσέξτε να παίζετε δίκαια.

woman standing on brown rock near body of water
Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σας κάνει να επικεντρωθείτε στις στενές σας σχέσεις, Αιγόκεροι. Ενώ συνήθως παίρνετε αποφάσεις με βάση τη λογική, τώρα μπορεί να ακολουθήσετε την καρδιά και όχι το μυαλό σας. «Αν οι Αιγόκεροι βρίσκονται σε μια σχέση που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα τα καταφέρουν», λέει ο Marquardt.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις