Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Χαλάνδρι: Δίωξη για κακούργημα στον 20χρονο – Δείτε βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Χαλάνδρι: Δίωξη για κακούργημα στον 20χρονο – Δείτε βίντεο

Τροχαίο Χαλάνδρι: Ο άτυχος νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο που συνελήφθη μετά το τροχαίο στο Χαλάνδρι, που κόστισε τη ζωή σε έναν 18χρονο οδηγό. Κακουργηματική ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 18χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολή. Ο 20χρονος, που είχε συλληφθεί μετά το τροχαίο, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 18χρονος που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και δεν φορούσε ζώνη. Ο 18χρονος ήταν ένα παιδί που μόλις είχε δώσει Πανελλήνιες και είχε όνειρό του να γίνει λογιστής, όπως και ο πατέρας του. Χθες, στις 4 τα ξημερώματα, ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έκανε κόντρες με τον 20χρονο. Η πρόσκρουση στο δέντρο ήταν σφοδρή και ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι αφενός ότι το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια και χρειάστηκαν 8 πυροσβέστες να προσπαθούν επί ώρα για να τον απεγκλωβίσουν, αφετέρου ότι το δέντρο πάνω στο οποίο έπεσε με το αυτοκίνητό του ξεριζώθηκε.

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τις κόντρες των οδηγών πριν από τη φονική σύγκρουση

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν από το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι δείχνει τις κόντρες που οδήγησαν στον θάνατο τον 18χρονο οδηγό. Συγκεκριμένα, το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάμερες ασφαλείας της περιοχής δείχνει δύο αυτοκίνητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Ιουνίου, στην κάθοδο της Λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για τα οχήματα των δύο φίλων που έκαναν κόντρες στους άδειους -λόγω ώρας- δρόμους της περιοχής, με συνέπεια ο 18χρονος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να «καρφωθεί» σε δέντρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις