Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νάταλι Πόρτμαν – Lady in the Lake: Πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νάταλι Πόρτμαν – Lady in the Lake: Πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Νάταλι Πόρτμαν - Lady in the Lake: Μαζί της η Μόουζες Ίνγκραμ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μόουζες Ίνγκραμ θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Νάταλι Πόρτμαν στη σειρά μυστηρίου «Lady in the Lake». Η Μόουζες Ίνγκραμ, η οποία απέσπασε υποψηφιότητα για Emmy για τον ρόλο της στο «The Queen’s Gambit» του Netflix, υποδύεται την Κλίο Σέργουντ σε έναν ρόλο που είχε ανατεθεί στη Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία όμως αποχώρησε. Η σειρά, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Λόρα Λίπμαν.

Η υπόθεση της σειράς

Είναι η πρώτη φορά για την Νάταλι Πόρτμαν που πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά για χάρη της Apple TV και ενσαρκώνει τη Μάντι Σβαρτζ, μια νοικοκυρά και μητέρα στη Βαλτιμόρη των 60’s, που επανασχεδιάζει τη ζωή της δουλεύοντας ως ερευνητική δημοσιογράφος για έναν άλυτο φόνο.

Θα συγκρουστεί με την Κλίο Σέργουντ (Μόουζες Ίνγκραμ), μιας σκληρά εργαζόμενης μητέρας με πολλές υποχρεώσεις και με μία δέσμευση από την ίδια να ενδυναμώσει την κοινωνία των έγχρωμων στην πόλη.

Η σκηνοθεσία είναι της Άλμα Χαρ’Ελ και μαζί με τον Nτρε Ράιαν έχουν αναλάβει τη σεναριακή μεταφορά ενώ η Πόρτμαν έχει αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι, Μάικι Μάντισον, Μπρετ Γκέλμαν και Y’Lan Noel.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις