Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Θεοχάρης: “Σαν είν’ ο τράγος δυνατός…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Θεοχάρης: “Σαν είν’ ο τράγος δυνατός…”

Πολάκης - Θεοχάρης: Οι Χάρης Θεοχάρης και Παύλος Πολάκης ξεκίνησαν τις μπαλωθιές στο Twitter με μαντινάδες για τις πρόωρες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απομάκρυνε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με χθεσινή του συνέντευξη, αλλά οι βουλευτές της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης και του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης άρχισαν τις… μπαλωθιές στο Twitter ανταλλάσσοντας ειρωνικές μαντινάδες. Την πρώτη μαντινάδα έριξε ο βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης επικροτώντας με αυτόν τον τρόπο την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να μην πάει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

“Σαν είν’ ο τράγος δυνατός δεν τόνε σταίνει η μάντρα, ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα” έγραψε ο Χάρης Θεοχάρης στο Twitter για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης φαίνεται πως δεν πιστεύει την διάψευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις πρόωρες εκλογές και απάντησε στον Χάρη Θεοχάρη και αυτός με μαντινάδα.

“Αχι βρε Θεοχαρη μου τη βάρεσες τη μπιέλα, θωρείς στον ύπνο σου εκλογές και σε πλακώνει τρέλα!” έγραψε ο Παύλος Πολάκης στη μαντινάδα του.

Από την πλευρά του ο Χάρης Θεοχάρης απάντησε στον Παύλο Πολάκη με νεά μαντινάδα για τις τρεις εκλογικές ήττες του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.

“Παύλο οι εκλογές ξανά, εμένα δε φοβίζουν, είναι που τέταρτη φορά εσένανε βουρλίζουν” έγραψε ο Χάρης Θεοχάρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις