Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκάνδαλο με τον γιο Μπάιντεν: Τα χυδαία μηνύματα για τη μητριά του
ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο με τον γιο Μπάιντεν: Τα χυδαία μηνύματα για τη μητριά του

Σκάνδαλο με τον γιο Μπάιντεν: Μέσω γραπτών μηνυμάτων αποκάλεσε τη θετή του μητέρα και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, «εκδικητική ηλίθια»

Στη δημοσιότητα ήρθαν παλαιότερα μηνύματα που είχε στείλει ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, σε οικεία του πρόσωπα, στα οποία μεταξύ άλλων βρίζει χυδαία τη μητριά του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε την θετή του μητέρα «καρ@@@λα εγωίστρια» σε γραπτό μήνυμα που αντάλλαξε με τον θείο του, Τζέιμς Μπάιντε. Αφορμή για το ξέσπασμά του φαίνεται να στάθηκαν οι επίμονες παραινέσεις της Τζιλ Μπάιντεν να επισκεφθεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημά του με τα ναρκωτικά. «Της είπα “ξέρεις τι, Τζιλ, ακόμα και λιώμα από το μεθύσι είμαι εκατό φορές πιο έξυπνος από εσένα, μια ηλίθια καθηγήτρια αγγλικών που δε θα άντεχε ούτε μία μέρα στο πρώτο έτος του πανεπιστήμιου. Γι’ αυτό άντε γ@@@@ου κι ας συμφωνήσουμε πως δε σε γουστάρω όπως κι εσύ δε γουστάρεις εμένα”», γράφει σε ένα από τα μηνύματά του προς τον θείο του.

Εθισμένος σε αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ

Υπενθυμίζεται πως αποκαλύψεις οι οποίες έγιναν από την πρώην σύζυγό του Χάντερ και μητέρα των τριών παιδιών τους στα απομνημονεύματά της γνωστοποίησαν ότι ο γιος του προέδρου ήταν «απελπιστικά εθισμένος» στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σεξ. Το χειρότερο δε είναι πως την απατούσε με τη χήρα του αδερφού του, Χάλι. Το 2018, σύμφωνα με τη Sun, περίοδο που μεταξύ τους υπήρχε ακόμη κάποια ρομαντική σχέση, ο Χάντερ έστειλε από το Iphone του μήνυμα στη Χάλι, στο οποίο αποκαλεί τη θετή του μητέρα «εκδικητική ηλίθια».

«Ο πατέρας μου δεν έχει έρθει να με δει ούτε μία φορά στην αποτοξίνωση»

Τέλος, σε ένα άλλο μήνυμα προς τον θείο του, ο Χάντερ παραπονιέται πως ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά. «Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», έγραψε ο Χάντερ για τον πατέρα του. «Αυτό είναι λίγο παλαβό». Όλα τα παραπάνω μηνύματα προέρχονται, σύμφωνα με τη Sun, από αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούσε ο Χάντερ Τόμπσον από το κινητό και το λάπτοπ του. Στα ίδια έγγραφα αποκαλύπτεται πως την περασμένη χρονιά ο πατέρας του δαπάνησε πάνω από 100.000 δολάρια σε προγράμματα αποτοξίνωσης για τον γιο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις