Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Χαροπαλεύει νεαρός που “χτυπήθηκε” στη μέση του δρόμου
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Χαροπαλεύει νεαρός που “χτυπήθηκε” στη μέση του δρόμου

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σημειώνεται επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σημειώνεται επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ένας αραβόφωνος νεαρός δέχτηκε επίθεση στη μέση του δρόμου από ομάδα ατόμων και ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Με όσες δυνάμεις είχε, ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά και ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Προσαγωγές έξι ατόμων

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οροθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Μόλις αποσαφηνίστηκε το τι συνέβη κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τα ίχνη αίματος και από μαρτυρίες της γειτονιάς προσδιορίστηκε ο ακριβής τόπος της αιματηρής συμπλοκής. Τις ώρες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί “χτένισαν” σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες. Κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις