Κλέλια Ρένεση κόρη: Παιχνίδια στη θάλασσα – Βίντεο

LIFESTYLE

Κλέλια Ρένεση κόρη: Παιχνίδια στη θάλασσα – Βίντεο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κλέλια Ρένεση κόρη: Η μικρή φαίνεται να απολαμβάνει πολύ τις στιγμές στη θάλασσα, ενώ ζητά από την μητέρα της να επισκεφθούν τη σπηλιά που ανακάλυψε

17.07.2022 | 10:28

Η Κλέλια Ρένεση μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς, «Μην αρχίζεις της μουρμούρα», ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, πάντα μαζί με την κόρη της, Κοραλία.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, με την οποία είναι αχώριστες και περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας κοινά πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Και μπορεί η Κλέλια Ρένεση να κρατά την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιες φορές μας δίνει μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά της ή τις εξορμήσεις της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η τρυφερή μαμά δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο τη βλέπουμε να περπατά χέρι χέρι με την κόρη της, δίπλα στο κύμα.

Η μικρή φαίνεται να απολαμβάνει πολύ τις στιγμές στη θάλασσα, ενώ ζητά από την μητέρα της να επισκεφθούν τη σπηλιά που ανακάλυψε, μήπως βρίσκεται κάποιο ζωάκι εκεί.

Ετικέτες
Exit mobile version