Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κατερίνα Στεφανίδη Παγκόσμιο 2022: Έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατερίνα Στεφανίδη Παγκόσμιο 2022: Έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση

Κατερίνα Στεφανίδη Παγκόσμιο 2022: "Είχε πολύ αέρα και περίμενα τι θα συμβεί. Οι συνθήκες ευνοούν τις Αμερικανίδες"

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον στις ΗΠΑ, αλλά έμεινε εκτός μεταλλίων, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο άλμα επί κοντώ. Μετά τη μεγάλη προσπάθειά της, η ίδια η Στεφανίδη εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το ρεκόρ της, έστω και αν δεν συνδυάστηκε με ένα μετάλλιο και “υποσχέθηκε” καλύτερο αποτέλεσμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις της Στεφανίδη

«Πήγα περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Είχε πολύ αέρα και περίμενα τι θα συμβεί. Οι συνθήκες ευνοούν τις Αμερικανίδες. Και την Αυστραλή την υπολόγιζα. Είμαι ευχαριστημένη γιατί έκανα φετινό ρεκόρ. Ημουν σε καλή κατάσταση, ακόμη και για πανελλήνιο ρεκόρ. Όμως στο ζέσταμα ήμουν βαριά και τα πόδια μου δεν πήγαιναν. Παρ’ όλα αυτά έκανα φετινό ρεκόρ και είμαι ευχαριστημένη.

 “Χαίρομαι γιατί είχα τους δικούς μου ανθρώπους σήμερα στο στάδιο”

Άφησα τα 4,80μ. γιατί δεν είχε νόημα. Αν περνούσα τα 4,85μ. θα έκανα φετινό ρεκόρ 20 εκατοστά! Κουράστηκα όμως. Χαίρομαι γιατί είχα τους δικούς μου ανθρώπους σήμερα στο στάδιο, ακόμη και παιδιά από το Στάνφορντ όπου σπούδαζα. Και ο Μιτς (Κρίερ) είναι περήφανος γιατί σε μία μέτρια σεζόν ως τώρα, πήραμε την 5η θέση με ρεκόρ, αν και θέλαμε κάτι παραπάνω. Ήρθαμε σε ένα παγκόσμιο σχετικά νωρίς στη σεζόν. Αν είχα βγάλει ένα 4,80μ. Νωρίτερα στη χρονιά θα ήταν διαφορετικά. Στο Μόναχο και το Ευρωπαϊκό θα δούμε καλύτερα πράγματα. Πρώτα θα κατέβω στο Diamond League του Μονακό και μετά απευθείας Ευρωπαϊκό».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις