Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Tζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: “20 χρόνια υπομονή”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ γάμος: “20 χρόνια υπομονή”

Tζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ γάμος:«Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή»

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι και στο παρελθόν, έχοντας αρραβωνιαστεί το 2002, αλλά δύο χρόνια αργότερα χώρισαν εξαιτίας και της «πίεσης» από τα ΜΜΕ. Πρόσφατα όμως ήρθαν ξανά κοντά και η επανασύνδεση οδήγησε σε νέο αρραβώνα πριν τρεις μήνες και πλέον σε γάμο! Η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαίωσε την είδηση στο ενημερωτικό της δελτίο «On The Jlo», όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες για το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο «Little White Wedding Chapel».

«Η αγάπη είναι πανέμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στην ανάρτησή της στο Instagram, όπου το νεόνυμφο ζευγάρι ποζάρει ερωτευμένο στον φωτογραφικό φακό. H Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα δύο νυφικά, ένα από μια παλιά ταινία και ένα δαντελένιο του σχεδιαστή Zuhair Murad.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Λόπεζ σήμερα το πρωί, ως κυρία Αφλεκ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε το βίντεο την στιγμή που ετοιμάζεται για τον γάμο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις