Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοδαρμός Ζάκυνθος: Χαροπαλεύει 23χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός Ζάκυνθος: Χαροπαλεύει 23χρονος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε

Ξυλοδαρμός Ζάκυνθος: Έχουν συλληφθεί τρεις δράστες, ο ένας εκ των οποίων 17χρονος

Μάχη για τη ζωή του, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Ζακύνθου, δίνει 23χρονος Βρετανός τουρίστας, μετά από άγρια επίθεση, που δέχθηκε από τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι ήδη έχουν συλληφθεί από τους λιμενικούς και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Ο νεαρός τουρίστας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ζάκυνθο, δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με  βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος τουρίστας, ο οποίος σήμερα πιθανότατα να μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, καθώς και οι ομοεθνείς δράστες του σοβαρού τραυματισμού του μαζί με αρκετούς ακόμη επισκέπτες της Ζακύνθου, είχαν κάνει τον περίπλου του νησιού, με ημερόπλοιο, όπου είχε διοργανωθεί και πάρτυ. Όταν το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι, αφού, δράστες και θύμα, αποβιβάστηκαν από το πλοίο και λίγο πριν επιβιβαστούν σε πούλμαν για την μεταφορά τους στο ξενοδοχείο, προκλήθηκε μεταξύ τους, για άγνωστο λόγο, μεγάλος καυγάς.

Έπεσε στο έδαφος

Ένας από τους συλληφθέντες, φέρεται, με βάση μαρτυρίες, να έσπρωξε βίαια τον 23χρονο, ο οποίος, έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας στο οδόστρωμα, χτύπησε το κεφάλι του. Εκεί σήμανε αμέσως συναγερμός. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και διασωληνώθηκε. Από τους λιμενικούς της Ζακύνθου που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς τα δραματικά γεγονότα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι, είχαν συλληφθεί αρχικά δύο από τους δράστες, μεταξύ των οποίων ένας 17χρονος.

Αργά τη νύχτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, οι λιμενικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τον τρίτο δράστη. Από το Λιμενικό για το σοβαρό αυτό συμβάν, εκδόθηκε η πάρα κάτω ανακοίνωση: «Στη σύλληψη ενός 17χρονου αλλοδαπού, για παράβαση του άρθρου 310 Π.Κ. (βαριά σωματική βλάβη) και ενός 20χρονου για παράβαση των άρθρων 310 και 42 Π.Κ. (απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης) προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.

Στη μαρίνα Ζακύνθου

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για περιστατικό ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα επί της υπό κατασκευή μαρίνας Ζακύνθου, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό 23χρονου αλλοδαπού. Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας). Από την Λιμενική Αρχή Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έτερος αλλοδαπός.(σ.σ. όπως προαναφέρθηκε ήδη συνελήφθη).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες στο Λαγανά  Ζακύνθου, ένας Πακιστανός υπήκοος ξυλοκοπήθηκε από Βρετανούς τουρίστες. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις Βρετανών. Το σοβαρό περιστατικό που είχε ως αφορμή, κατά τους ισχυρισμούς των δραστών, ότι ο αλλοδαπός τους είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό, συνέβη σχεδόν στο ίδιο τμήμα του δρόμου του Λαγανά στο οποίο, το καλοκαίρι του  2017, ο Μπακαρί Χέντερσον είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από βάναυσο ξυλοδαρμό από Σέρβους δράστες για μια παρεξήγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις