Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ευχές από την… πρώην
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ευχές από την… πρώην

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η ηθοποιός σχολίασε ότι της αρέσει που ο πρώην της και η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ξανά μαζί

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδειξε να είναι ενθουσιασμένη που ο πρώην συντροφός της Μπεν Άφλεκ βρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο της Τζένιφερ Λόπεζ. Όταν ένας θαυμαστής ρώτησε την Πάλτροου σε Instagram Stories, πώς νιώθει για το ζευγάρι και τον πρώην της, η ιδρύτρια της «Goop» απάντησε με ενθουσιασμό: «Νιώθω αγάπη. Είναι τόσο ρομαντικό και είμαι τόσο χαρούμενη για αυτούς». Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε σχέση με τον Μπεν Άφλεκ από το 1997 έως το 2000 και όπως αποδεικνύεται διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της.

“Μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο όταν βιώνεις οργασμό” – Η Γκουίνεθ Πάλτροου διαφημίζει… δονητή

Εκτός από την Πάλτροου, η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, έχει επίσης θετική στάση για τη σχέση του πρώην συζύγου της με τη Λόπεζ. Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου του 2022, ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου διέκοψαν τον πρώτο τους αρραβώνα, το 2004. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός συναντήθηκαν ξανά τον Απρίλιο του 2021, όταν η Λόπεζ χώρισε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. Μετά τον γάμο του, το ζευγάρι απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, μαζί με τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις