Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη: “Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου”
LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη: “Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου”

Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη: Με ανάρτησή της αποκάλυψε ότι ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για τη ζωή της - Δείτε τη δημοσίευση

Λίγο μετά την πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της, η Τζούλια Αλεξανδράτου συνεχίζει να τα βάζει με όλα τα κακόβουλα σχόλια, δείχνοντας την μεγάλη της αγανάκτηση για όσα διαβάζει και ακούει. Σε story που ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης, η ίδια τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες με σκληρούς χαρακτηρισμούς. «Θα πάθετε τίποτα από τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κανέναν γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας ζώα.  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία από τον υπέρηχο, όπου φαίνεται το έμβρυο και λογικά το έκανε για να κλείσει τα στόματα σε όσες και όσους υποστήριξαν πως λέει ψέματα για να τραβήξει πάνω της την προσοχή. Στη φωτογραφία είναι ξεκάθαρο πως η Τζούλια Αλεξανδράτου βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο της εγκυμοσύνης της. Παρόλα αυτά, έχει αρχίσει ήδη να έχει κάποιες από τις επιδράσεις, αν κρίνουμε από τη βοήθεια που ζήτησε στο Instagram γιατί είναι άρρωστη όλη μέρα.

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη»

Ωστόσο με μία νέα ανάρτηση το μοντέλο αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες, τονίζοντας πως ο κόσμος αγνοεί πολλά πράγματα από τη ζωή της. «Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.Αν και τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις