Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός – 14χρονη Μυτιλήνη: Κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός – 14χρονη Μυτιλήνη: Κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή

Αστυνομικός - 14χρονη Μυτιλήνη: Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στη Μυτιλήνη. Μαραθώνια ήταν η κατάθεση στον ανακριτή Λέσβου του αστυνομικού και προπονητή που φέρεται ότι βίασε ανήλικη μαθήτριά του στη Λέσβο. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να την έχει παρενοχλήσει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται πώς την είχε θωπεύσει όταν την επέστρεφε στο σπίτι της μετά από προπόνηση.

Παράλληλα ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί και μετά την απολογία του. Να σημειωθεί ότι οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού, που είναι και σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης, έχουν καταθέσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις